Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cine este, de fapt, Ionut Belei, castigatorul de la Chefi la cutite. Cum a plecat din tara la doar 19 ani

Playtech Playtech,
Cine este, de fapt, Ionut Belei, castigatorul de la Chefi la cutite. Cum a plecat din tara la doar 19 ani

Fiind impresionat de Ionut Belei, Chef Sorin Bontea i-a oferit acestuia cutitul de aur care l-a trimis direct in echipe. Bontea nu s-a inselat, deoarece Ionut Belei este castigatorul sezonului 8 al emisiunii Chefi la cutite. Cine este, de fapt, Ionut Belei, castigatorul de la Chefi la cutite Desi are o diploma de electrician, Ionut . continuă pe Playtech

Cine este castigatorul Chefi la Cutite, sezonul 8. Surpriza la Antena 1

Este surpriza de proprtii la Antena 1. Emisiunea Chefi la cutite isi anunta castigatorul celui de-al optulea sezon, incepand cu ora 20:30. Sunt trei finalisti care ieri au intrat in marea finala si care isi disputa premiul. UPDATE Pana la urma, Ionut Belei din echipa lui chef Sorin Bontea a castigat a 8-a editie .

Cine este castigatorul Chefi la cutite, sezonul 8

Mai este foarte putin pana cand fanii show-ului Chefi la Cutite vor afla castigatorul marelui premiu, in valoare de 30. 000 de euro, si titlul de cel mai bun bucatar din Romania. Marea finala a se.

Cine este avocata Diana Sosoaca. Senatoarea AUR a ajuns celebra pe internet prin aparitiile controversate (VIDEO)

Odata cu rezultatele partidului nationalist AUR, ce a depasit pragul electoral de 5%, noi figuri politice in Parlament. Avocata Diana Sosoaca, senator AUR de Iasi, este una dintre ele. Cine este.

Planul secret al lui Dan Negru pentru Revelion. Cine este marea vedeta care va avea rol principal la Antena 1

Mai este putin pana la Noaptea de Revelion, iar posturile TV se pregatesc intens. De aproape 20 de ani Antena 1 sarbatoreste trecerea dintre ani cu show-uri spectaculoase, sub bagheta celebrului Dan Negru. Vedeta TV este gazda acestor show-uri si de fiecare data a adus surprize, sub diferite forme. in ultimii ani show-ul Antenei 1 .

Cine este Ringo Damureanu, condamnat cu amenda penala pentru lovire. Deputatul AUR a participat la consultarile cu Klaus Iohannis

Cine este Ringo Damureanu, condamnat cu amenda penala pentru lovire. Deputatul AUR a participat la consultarile cu Klaus Iohannis. AUR este unul dintre cele mai discutate partide in ultimele zile, in urma scorului.

Cine sunt semifinalistii Chefi la Cutite si la ce probe vor fi supusi pentru a intra in finala

Concurentii Chefi la cutite lupta pentru semifinala competitiei. inca putin si aflam cine este castigatorul sezonului 8 si al titlului de cel mai bun bucatar din Romania.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )