Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cine este cea mai bogata romanca din America

Antena3 Antena3,
Cine este cea mai bogata romanca din America

Cea mai bogata romanca din lume este si cea mai discreta. Jenny Paulson, fosta Zaharia, este sotia miliardarului John Paulson. Jenny Zaharia a fost asistenta personala a lui John Paulson. De cand s-au. continuă pe Antena3

Volvo XC90 este cea mai sigura masina din Marea Britanie. Niciun accident mortal inregistrat in ultimii 16 ani

Laboratorul independent Thatcham Research a declarat, pe baza unor date obtinute pe sosea, Volvo-ul XC90 ca fiind cea mai sigura masina din Marea Britanie. In cei 16 ani de cand acest model este pe piata, niciun sofer si niciun pasager nu si-au pierdut viata la bordul sau.

Volvo XC90, cea mai sigura masina din lume: Singurul autoturism din lume in care NU a murit nicio persoana

Titlul de cea mai sigura masina din lume a fost acordat modelului Volvo XC90. Volvo XC90 este singurul autoturism din lume in care nu au fost inregistrate decese in caz de accident, dupa cum sustine.

Alarmant! Romania a avut cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana in luna martie

Romania a avut cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana in luna martie. Potrivit datelor publicate de Oficiul European de Statistica, Romania inregistreaza pentru a doua luna consecutiv cea mai mare .

Litoralul, fara angajati. Hotelieri: Este cea mai mare criza de forta de munca din ultimii 28 de ani (VIDEO)

Hotelierii reclama cea mai mare criza de forta de munca din ultimii 28 de ani pe litoral, in conditiile in care sezonul hotelier sta sa inceapa. 99% dintre hotelurile si restaurantele de la mare au un.

Cine este beneficiarul primului transplant pulmonar din Romnia: Un iesean n vrsta de 37 de ani care traia de 3 ani conectat la aparatul de oxigen

Mugurel Amaritei, un iesean in varsta de 37 de ani, diagnosticat in anul 2011 cu multiple afectiuni pulmonare si care a trait in ultimii 3 ani conectat la aparatul de oxigen, este beneficiarul primului transplant pulmonar din Romania, efectuat miercuri dimineata la Spitalul Sfanta Maria din Bucuresti, scrie Ziarul de Iasi. Pacientul depusese in anul 2015 cerere de finantare pentru transplant in strainatate, iar Directia de Sanatate Publica Iasi i-a trimis dosarul catre trei clinici din afara tarii.

VIDEO Paradisul magnoliilor inflorite. Parcul dendrologic cu cea mai bogata colectie de arbori exotici

O multime de magnolii inflorite, unele provenite din cele mai indepartate colturi ale lumii, au transformat in ultimele zile un parc dendrologic unic in tara intr-un taram de poveste.

Este cea mai grea perioada pentru Florin Calinescu. Ce durere ascunde prezentatorul TV

Este o perioada extrem de grea pentru Florin Calinescu. Si asta pentru ca pe 23 aprilie se vor implini sase ani de la moartea fiului sau. Luca, fiul sau cel mic, a fost gasit mort in camera unui hotel din.

Avertisment dur facut de cercetatori: Sa faci un copil este cea mai proasta decizie pe care o poti lua!

Poate suna fara sens sau logica, dar rezultatele mai multor cercetari arata ca un copil ne afecteaza viata. in urma mai multor studii, oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca un copil poate afecta in.

Echipa in premiera, la cea mai mare impadurire din Romania. Carmen Avram: imi place sa fiu acolo unde se face istoria

La evenimentul din Parcul Eroilor a venit si Carmen Avram, realizator in premiera, care a plantata plantat trei stejari si toti au fost dedicati eroilor de la Marasesti. Unul este pentru.

Un concern german deschide prima sa fabrica de masini de spalat din Romania, Este cea mai mare investitie din judetul Hunedoara din ultimii 30 de ani

Compania germana Bosch va deschide prima sa fabrica de masini de spalat din Romania. Aceasta va fi localizata in Simeria, Hunedoara, investitia ridicandu-se la 110 milioane de euro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )