Libnet.ro
UNICEF

01:05

Litoralul, fara angajati. Hotelieri: Este cea mai mare criza de forta de munca din ultimii 28 de ani (VIDEO)

B1 B1,
Litoralul, fara angajati. Hotelieri: Este cea mai mare criza de forta de munca din ultimii 28 de ani (VIDEO)

Hotelierii reclama cea mai mare criza de forta de munca din ultimii 28 de ani pe litoral, in conditiile in care sezonul hotelier sta sa inceapa. 99% dintre hotelurile si restaurantele de la mare au un. continuă pe B1

Alarmant! Romania a avut cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana in luna martie

Romania a avut cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana in luna martie. Potrivit datelor publicate de Oficiul European de Statistica, Romania inregistreaza pentru a doua luna consecutiv cea mai mare .

Studentii de la cea mai mare universitate din tara intra in greva japoneza: Atitudinea ministrului Educatiei fata de universitatile de top inspira neincredere

Studentii de la cea mai mare universitate din tara, UBB, au anuntat ca intra de maine, 18 aprilie, intra in greva japoneza. Ei isi justifica gestul prin atitudinea pe care a afisat-o ministrul Educatiei fata de universitatile de top in cadrul ultimei conferinte de presa.

Un concern german deschide prima sa fabrica de masini de spalat din Romania, Este cea mai mare investitie din judetul Hunedoara din ultimii 30 de ani

Compania germana Bosch va deschide prima sa fabrica de masini de spalat din Romania. Aceasta va fi localizata in Simeria, Hunedoara, investitia ridicandu-se la 110 milioane de euro.

Volvo XC90 este cea mai sigura masina din Marea Britanie. Niciun accident mortal inregistrat in ultimii 16 ani

Laboratorul independent Thatcham Research a declarat, pe baza unor date obtinute pe sosea, Volvo-ul XC90 ca fiind cea mai sigura masina din Marea Britanie. In cei 16 ani de cand acest model este pe piata, niciun sofer si niciun pasager nu si-au pierdut viata la bordul sau.

Horoscop. Cea mai mare ambitie a fiecarei zodii

Pentru unii nativi, ambitia este o putere supraomeneasca. Exista in ei o dorinta arzatoare care se amplifica de-a lungul vietii si trebuie numaidecat sa se indeplineasca, spre fericirea lor. Berbec - de.

Avertisment dur facut de cercetatori: Sa faci un copil este cea mai proasta decizie pe care o poti lua!

Poate suna fara sens sau logica, dar rezultatele mai multor cercetari arata ca un copil ne afecteaza viata. in urma mai multor studii, oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca un copil poate afecta in.

Cea mai mare actiune de reimpadurire are loc pe muntele dacilor. Romanii sunt chemati sa planteze 15.000 de puieti

Peste 85. 000 de puieti vor fi plantati in aceasta primavara in muntii Orastiei. 000 dintre ei vor ajunge in Muntii Godeanu, ale carui paduri au fost afectate in ultimul deceniu de mai multe catastrofe.

FOTO Studentii de la cea mai mare universitate din tara au trecut la proteste. Motivul care i-a determinat sa intre in greva japoneza

Studentii Universitatii Babes-Bolyai Cluj-Napoca UBB) au intrat in greva japoneza, miercuri, 18 aprilie. Tinerii s-au adunat in fata sediului universitatii, exprimandu-si nemultumirile.

Consumul masinii e mai mare daca muzica este mai tare

Consumul masinii este un criteriu important in alegerea unui automobil. Toata lumea stie insa ca un condus sportiv face ca consumul sa fie mai mare. Totusi, cine ar fi crezut ca exista o legatura intre volumul muzicii din habitaclu si litri de carburant consumat? Conform cercetarilor, se pare ca atunci cand volumul muzicii din habitaclu [].

A iesit cea mai vanduta masina sport pentru a treia oara la rand. Clientii s-au ingramadit sa cumpere versiunea V8

Este cifra care transforma generatia cu numarul sase a legendarului Ford Mustang in cea mai vanduta masina sport din lume. Pentru a treia oara la rand.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )