Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cine este cea mai cautata sportiva din lume pe Google in anul 2020. Si romanii au dorit zilnic sa afle detalii despre ea

Antena3 Antena3,
Cine este cea mai cautata sportiva din lume pe Google in anul 2020. Si romanii au dorit zilnic sa afle detalii despre ea

Cu ocazia Zilei Intenationale a Femeii, motorul de cautare Google a dezvaluit cine este sportiva despre care intreg mapamondul a dorit sa afle informatii. Cine este cea care a ocupat locul 1 in Google Trends, la categoria femei din sport. Daca in Romania a fost Simona Halep, la nivel global a fost tot o colega de-a ei de breasla. continuă pe Antena3

Nume surpriza. Cine este cea mai urmarita vedeta din Romania pe Social Media. Top 10

Inna, Andra si Adelina Pestritu sunt cele mai urmarite persoane din Social Media, din Romania, potrivit unui top realizat prin intermediul Social Media Stars Index.

Vesti bune pentru turisti. A doua cea mai vizitata tara din lume permite circulatia libera

Turistii vor putea vizita din nou Spania. Spania a impus din 15 martie masuri de izolare si a avut in primele patru luni din 2020 doar 10,58 milioane de vizitatori, jumatate fata de numarul turistilor inregistrat in perioada ianuarie - aprilie 2019.

Cel mai mare porumbel din lume este si cel mai frumos: cat de spectaculoasa este specia

Porumbelul incoronat Victoria sau Victoria Crowned Pigeon este cel mai spectaculos exemplar din aceasta familie de pasari pe care, in cea mai mare parte a anului, le intalnesti pe toate.

Cea mai fertila femeie din lume spune stop la 41 de ani. Are 44 de copii pe care ii creste singura, dupa ce sotul a parasit-o

Mariam Nabatanzi, din Uganda, este considerata una din cele mai fertile femei din lume, daca nu chiar cea mai fertile. Aceasta a dat nastere pentru prima oara la doar 13 ani. Dupa ce sotul a parasit-o, a fost nevoita sa isi creasca singura cei 44 de copii.

Testarea nationala anti-Covid a inceput. Cand vom afla cati romani au fost infectati: Este cea mai avansata metoda disponibila in acest moment

Testarea nationala a inceput cu judetul Ialomita, dar au fost recoltate si cateva din Bucuresti, anunta Adriana Pistol, directorul Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT). Testarea ar urma sa se incheie la sfarsitul lunii august si este facuta cu cea mai avansata metoda disponibila in acest moment.

Atac terorist la cea mai mare bursa din Pakistan

Teroristii au fost ucisi de fortele de ordine * Atentatul, revendicat de armata separatista Balochistan Liberation Bursa din Karachi, cea mai mare piata de actiuni din Pakistan, a fost atacata ieri de un grup de militanti inarmati cu mitraliere si grenade, incident in care atacatorii si membri ai personalului de securitate, dar si un politist au fost ucisi, informeaza presa straina.

TikTok, interzisa in a doua cea mai mare tara din lume: acuzele aduse creatorilor chinezi

In ultimele luni, aplicatia TikTok a fost de mai multe ori luata in vizor din cauza dezvoltatorului chinez din spate si multi sunt convinsi ca este utilizata in scopuri de spionaj.

Economia Marii Britanii, cea mai mare scadere din ultimii 40 de ani. Planul pentru revenirea din criza

Potrivit datelor furnizate de Oficiul pentru Statistica Nationala, PIB-ul Marii Britanii a scazut in primul trimestru din 2020 cu 2,2%, sub estimarile specialistilor. De asemenea, deficitul de cont curent al.

Cea mai mare captura din 2020. Surpriza! Unde erau comercializate cele cinci tone de tutun periculos, confiscate de politisti

Perchezitiile au inceput luni dimineata, in acelasi timp in Bacau, Ilfov, Ialomita, Calarasi, Prahova, Satu Mare si Bucuresti. Politistii banuiesc ca reteaua ar fi fost coordonata de o familie din Calarasi. De la achizitionarea tutunului si pana la comercializrea acestuia prin firme de curierat sau online, totul era pus la punct in cel mai mic detaliu.

Bac 2020. Rata de promovare este cea mai mica din ultimii sase ani. Ce sector al Bucurestiului este cel mai bine plasat

Datele centralizate ale Ministerului Educatiei si Cercetarii referitoare la actuala sesiune de Bacalaureat arata cea mai mica rata de promovare inainte de contestatii - din ultimii sase ani.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2306 seconds )