Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cine este cel care organizeaza mitingul romanilor din Diaspora. Este fost membru PSD

Antena3 Antena3,
Cine este cel care organizeaza mitingul romanilor din Diaspora. Este fost membru PSD

Deputatul PSD Beatrice Tudor, anunta intr-o postare pe Facebook cine este cel care organizeaza mitingul de amploare din august, explicand ca este vorba despre Emanuel Cioaca, un fost membru PSD, actual membru. continuă pe Antena3

Un roman, iubitul celebrei Thalia. Cine este Cezar Constantin? (VIDEO)

Un roman este iubitul celebrei cantarete Thalia. Nu in viata reala, ci in cel mai recent videoclip al vedetei. De altfel, carismaticul tanar a reusit sa fure inimile multor domnisoare din intreaga.

Ion Cristoiu, despre legea care permite interceptarea romanilor:Ma socheaza ambiguitatea

Terorismul inseamna afectarea relatiilor sociale si se face prin inactiune. Sunt prevederi din noua definitie a terorismului, data de Parlamentul Romaniei. Legea a fost initiata de Comisia SRI si.

Simona Halep dezvaluie cine este cea mai incomoda adversara, pe toate suprafetele

Simona Halep a declarat, miercuri, ca din punctul sau de vedere, cea mai dificila adversara din circuit, pe toate suprafetele, este Angelique Kerber. Halep, liderul WTA, a precizat ca prima jumatate a anului 20.

Cine sunt oamenii care-i vneaza pe braconierii de elefanti

Cererea pentru fildes din Africa si Asia continua sa alimenteze braconajul. Un studiu din 2014 a aratat ca populatia de elefanti din Africa Centrala a scazut cu 64% intr-o singura decada. in ciuda acestei cereri, exista oameni care lucreaza pentru a le pune piedici braconierilor. Unul dintre acesti oameni este Dave Morgan, un cercetator la Centrul Lester E Fisher dedicat studiului si Conservarii Primatelor din cadrul Parcului Zoo Lincoln, care studiaza elefantii din Africa Centrala de multi ani, potrivit bbcearth. com.

Valean: Custodele din ariile naturale protejate nu poate fi nlocuit cu statul care este cel mai prost administrator

Europarlamentarul Adina Valean, presedinte al Comisiei de Mediu din Parlamentul European, critica decizia Guvernului de a elimina prin ordonanta custozii din ariile naturale protejate. Custodele poate fi reglementat mai strict, atributiile impartite mai echilibrat intre autoritatile statului si custode, dar acesta nu poate fi desfiintat si inlocuit cu statul care este dovedit) cel mai prost administrator, se arata intr-un comunicat de presa al europarlamentarului.

Fiul de 16 ani al unor judecatori din Craiova, cel care a provocat un accident mortal urcandu-se la volan fara permis, este arestat la domiciliu

Adolescentul de 16 ani din Craiova, fiu de judecatori, care a provocat un accident ingrozitor finalizat cu decesul iubitei sale de 18 ani, a fost arestat la domiciliu. Decizia luata de Tribunalul Dolj este.

Cine era minerul care a murit azi la Lupeni: Sef de schimb, lucra de 21 de ani n subteran

Gabriel Duleantu, minerul mort dupa ce tavanul unei galerii al Minei Lupeni s-a surpat, avea 42 de ani, iar jumatate din viata a lucrat in subteran. Barbatul era casatorit si avea un copil de 14 ani, transmite Mediafax.

Imagini-soc. Cum arata camerele intime in care fac amor puscariasii din Romania in timpul vizitelor conjugale - FOTO

Cunoscutul fotograf Cosmin Bumbut a realizat un proiect fotografic intitulat Camera intima, scop in care a vizitat 35 de penitenciare din Romania. Artistul a surprins interiorul dormitoarelor in care.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )