Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cel mai bine platiti actori de la Hollywood: pe primul loc s-a clasat actorul Dwayne Johnson cu venituri de 89,4 milioane de dolari

Adevărul Adevărul,
Cel mai bine platiti actori de la Hollywood: pe primul loc s-a clasat actorul Dwayne Johnson cu venituri de 89,4 milioane de dolari

Dwayne The Rock Johnson a devenit cel mai bine platit actor de la Hollywood pentru al doilea an consecutiv. Actorul a inregistrat venituri de 89,4 milioane de dolari. continuă pe Adevărul

Cine sunt cel mai bine platiti actori din lume. Primul din lista a castigat 87,5 milioane de dolari in ultimul an

Cel mai bine platit actor din lume, pentru al doilea an consecutiv, este Dwayne the Rock Johnson, a stabilit revista Forbes.

Cine este cel mai bine platit actor de la Hollywood. Surprize mari in top 10. Netflix a dat un sfert din bani

Cine este actorul care a castigat 87,5 milioane de dolari intr-un an. Acesta a fost pentru al doilea an consecutiv cel mai bine platit actor. Surprize mari in top 10. Cine este actorul cel mai bine platit de la Hollywood intre 1 iunie 2019 si 1 iunie 2020, fostul luptator, Dwayne Johnson a castigat 87,5 .

Coronavirus: Germania a inregistrat cel mai mare numar de noi infectii de la inceputul lunii mai

Germania a inregistrat miercuri cel mai mare numar de noi infectii cu coronavirusul de mai bine de trei luni, ministerul sanatatii Jens Spahn avertizand ca noi focare au fost depistate in aproape toata tara datorita persoanelor care se intorc din concediu si a celor care merg la petreceri, relateaza Reuters si TheLocal. de.

Cel mai scump apartament din Los Angeles. Actorul celebru care ofera o reducere colosala

Matthew Perry incearca inca de anul trecut sa-si vanda apartamentul inspirat din filmul Batman. Celebrul actor a cerut initial 35 de milioane de dolari, insa nu a primit nicio oferta. Apartamentul a fost cumparat in anul 2017 pentru 20 de milioane de dolari. Acesta a fost cel mai scump apartament din Los Angeles. Actorul celebru .

Cel mai vechi restaurant din lume, deschis in 1725, afectat de pandemia de COVID-19. Acum serveste de 10 ori mai putini clienti

Pana si cel mai vechi restaurant din lume a fost afectat de pandemia de coronavirus. Restaurantul Botin din Madrid, Spania, a fost deschis in 1725 si detine recordul Guinness pentru cel mai vechi restaurant.

ORBAN: Cel mai probabil vom prelungi starea de alerta. Nu mai analizam nicio restrictie suplimentara

Premierul Ludovic Orban a declarat azi ca Guvernul va prelungi cel mai probabil cu alte 30 de zile starea de alerta pe intreg teritoriul tarii. Este pentru a treia oara cand este prelungita starea de alerta. Decizia ar urma sa fie luata zilele urmatoare, in conditiile in care la finalul acestei saptamani expira starea de alerta.

Cine este Bogdan Stoica, noul concurent de la Ferma. A dat cel mai rapid KO, in doar opt secunde

Bogdan Stoica este una dintre cele 16 vedete care sunt acceptat sa faca parte din urmatorul sezon al show-ului Ferma. Este unul dintre cei mai cunoscuti luptatori de kickbox din Romania. Si va aborda aceasta noua provocare cu acelasi obiectiv pe care il are si in ring. Sa fie cel mai bun. Toti sportivii care .

Metro a luat decizia anului. Vestea data la cel mai inalt nivel

Conform unui comunicat dat publictatii de gigantul Metro Cash & Carry, functia de director executiv a fost preluata de un alt personaj, fostul CEO, Roland Ruffing, fiind in functia respectiva de 4 ani. Roland Ruffing schimbat din functia director executiv METRO Cash & Carry Romania Nouul CEO, in persoana lui Adrian Ariciu, il inlocuieste pe .

Coronavirus Noua Zeelanda: Cel mai mare oras din tara a fost pus in carantina, iar dizolvarea Parlamentului a fost amanata

Noua Zeelanda a anuntat descoperirea a patru cazuri de COVID-19, primele de transmitere locala dupa 102 zile fara infectari, asa ca de miercuri, cel mai mare oras din Noua Zeelanda intra in carantina, iar dizolvarea Parlamentului a fost amanata, relateaza BBC, preluat de Mediafax.

Cel mai vechi restaurant din lume, afectat de pandemie

Cel mai vechi restaurant din lume, pe unde s-au perindat personalitati marcante din arta si literatura, este in pericol sa se inchida, din cauza pandemiei. Restaurantul Botin, fondat in anul 1725 in Madrid, Spania, a supravietuit, de-a lungul vremii, unor evenimente majore din Spania, precum Razboiul Civil. Astazi, dupa aproape trei sute de ani de existenta, soarta localului este incerta.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )