Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cine este Claudiu Manda, noul sef al Comisiei pentru controlul SRI

România Liberă România Liberă,
Cine este Claudiu Manda, noul sef al Comisiei pentru controlul SRI

Noul sef al Comisiei SRI, Claudiu Manda 41 de ani), este partenerul de viata al ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu. Manda este finul lui Valeriu Zgonea, exclus din PSD dupa un conflict cu Liviu Dragnea. continuă pe România Liberă

Cine este Claudiu Manda, noul sef al Comisiei pentru controlul SRI, care executa ordinele lui Dragnea

Noul sef al Comisiei SRI, Claudiu Manda 41 de ani), este partenerul de viata al ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu. Manda este finul lui Valeriu Zgonea, exclus din PSD dupa un conflict cu Liviu Dragnea.

Claudiu Manda: Sebastian Ghita va fi audiat de Comisia parlamentara de control a SRI

Sebastian Ghita va fi audiat, de la Belgrad, prin videoconferinta, la Comisia parlamentara de control a SRI, miercurea viitoare sau peste doua saptamani, a declarat, potrivitRomania TV, pentru postul de televiziune, seful Comisiei, Claudiu Manda.

Senatorul Claudiu Manda a anuntat ca Sebastian Ghita ar putea fi audiat la Comisia SRI prin videoconferinta

Presedintele Comisiei parlamentare de control al activitatii SRI, Claudiu Manda, a declarat ca fostul parlamentar Sebastian Ghita ar putea fi audiat prin sistem de videoconferinta, ca urmare a dorintei acestuia, scrie Agerpres.

Claudiu Manda: Daniel Dragomir a adus mandate de ascultare ale SRI ca probe ca serviciul facea instrumentarea dosarelor DNA./ A dat numele unui fost presedinte al Camerei Deputatilor care era sprijinit mediatic de catre SRI

Presedintele comisiei parlamentare de control al Serviciului Roman de informatii, Claudiu Manda, a declarat marti, dupa ce fostul colonel SRI Daniel Dragomir a fost audiat, ca acesta a adus mandate de interceptare ale SRI care au fost folosite ulterior de DNA in acuzarea persoanelor de infractiuni de coruptie. Totodata, Manda a spus ca Dragomir a adus si o lista de 65 de persoane care ar trebui audiate de catre comisia de ancheta, dar a subliniat ca fostul colonel a dat si numele unui fost presedinte al Camerei Deputatilor care a avut parte de sprijin mediatic din partea SRI.

Cum reactioneaza PSD in fata violentei. Claudiu Manda, catre Gotiu: Vezi, d-aia s-a intamplat ce s-a intamplat la B1TV

Senatorul USR Adrian Wiener povesteste, pe Facebook, ca in sedinta conducerii Senatului, social-democratul Claudiu Manda, vicepresedintele Senatului si presedintele Comisiei de control SRI, a tratat ironic bataia pe care Mihai Gotiu a primit-o de la Mirel Palada.

FOTO VIDEO Iohannis cere Guvernului sa afle cine este vinovat pentru nefunctionarea sistemului de protectie a populatiei in caz de furtuna

Presedintele Klaus Iohannis a cerut Guvernului, luni dimineata, sa stabileasca si sa anunte cine sunt persoanele vinovate de nefunctionarea sistemului de protectie a populatiei in cazul unor situatii de urgenta.

Iohannis cere Guvernului sa afle cine este vinovat pentru nefunctionarea sistemului de protectie a populatiei in caz de furtuna

Presedintele Klaus Iohannis a cerut Guvernului, luni dimineata, sa stabileasca si sa anunte cine sunt persoanele vinovate de nefunctionarea sistemului de protectie a populatiei in cazul unor situatii de urgenta.

Cine este jurnalista serviciilor, preferata de Coldea si Kovesi: Dragomir face dezvaluiri INCENDIARE!

Jurnalista Anca Gradinaru care lucreaza in prezent la Radio Europa FM, este cea care, in 2009 realiza un reportaj plin de laude despre SRI in cadrul televiziunii Antena 3. Aceasta era un jurnalist.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )