Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cine este clujeanul care l-a SCOS din SARITE pe Cristiano Ronaldo, imediat dupa castigarea Champions League. Cum a REACTIONAT starul lui Real (VIDEO)

B1 B1,
Cine este clujeanul care l-a SCOS din SARITE pe Cristiano Ronaldo, imediat dupa castigarea Champions League. Cum a REACTIONAT starul lui Real (VIDEO)

La finalul partidei de la Kiev, in urma careia Real Madrid a castigat, pentru a treia oara consecutiv, trofeul Champions League, un tanar din Cluj a avut o oportunitate extraordinara. El a ajuns pe teren,. continuă pe B1

Tuncay Ozturk, prima aparitie cu noua iubita?! Cine este tanara care l-a insotit la petrecere (FOTO)

Fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk a aparut insotit la un eveniment monden insotit de o dominisoara cu parul balai, eveniment la care participa si fosta sa sotie. Coincidenta stranie tinand cont ca.

Vestea SOC a zilei: Un CANTARET de muzica populara de la noi vrea sa devina FEMEIE! Cine este artistul care deja poarta ROCHITE (FOTO)

Gata, a hotarat sa nu se mai ascunda! Cristi din Banat, cantaretul care a cunoscut faima odata cu piesa Ca o apa cristalina da cartile pe fata. Daca la inceput era ceva mai discret cu orientarea.

Marele CASTIGATOR al finalei iUmor! Cine este concurentul cu cea mai buna prestatie (FOTO, VIDEO)

Preferatul juratilor, dar si al telespectatorilor din finala iUmor, sezonul cinci, este Andrei Cojocaru, in virsta de doar 18 ani. Andrei a fost ultimul concurent al serii si este cel mai tanar finalist.

Oficial: Cei care obtin venituri din chirii nu mai trebuie sa inregistreze contractele la Fisc

In contextul in care veniturile din chirii se pot declara printr-un nou mecanism fiscal si folosind o noua declaratie, normele Codului fiscal au fost modificate recent, potrivit unui document aparut in Monitorul.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2758 seconds )