Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cine este copilul minune al inteligentei artificiale pentru care Google a platit o avere

Antena3 Antena3,
Cine este copilul minune al inteligentei artificiale pentru care Google a platit o avere

Lee Se-Dol, campionul mondial la Go, jocul de origine chineza considerat cel mai complex din lume, a fost batut in competitia de saptamana trecuta, din Coreea de Sud, de robotul numit AlphaGo. in. continuă pe Antena3

Un roman a castigat cea mai dificila cursa a lumii! Cine este campionul de la Polul Nord

Bistriteanul Tibi Useriu a castigat cea mai dificila competitie a lumii, care s-a desfasurat la Polul Nord. Doar 19 sportivi, din cei 200 iregistrati pana acum in istoria Ultramaratonului, au reusit s castige pana acum. Insa performanta romanului e cu atat mai mare cu cat a terminat cu 12 ore inaintea termenului limita.

Cathedral Plaza, motivul pentru care Papa Francisc nu vine in Romania

Cathedral Plaza este motivul pentru care Papa Francisc nu vine in Romania. Este declaratia Ministrului roman al culturii, Vlad Alexandrescu, dupa o vizita oficiala la Sfantul.

Noi l-am uitat, strainii nu. Cine este sucitorul de minti de la Cluj, despre care scrie presa americana

Legendarul Rodion Rosca, inventatorul muzicii electronice de la noi, traieste la Cluj, in Aschileu Mare, uitat de conationali, dar nu si de straini, potrivit gazetadecluj. ro. Cel care in anii grei.

Cine este tanara care a murit in accidentul rutier din Spania

Tanara din Romania care a murit in accidentul de autocar care a avut loc, duminica, in Spania, se numeste Veronica Matcovici. Ea era studenta la Facultatea de Geografie si Geologie din cadrul Universitatii Al. Cuza Iasi, la masterul de turism si dezvoltare regionala in limba franceza.

Cine este Salah Abdeslam, suspectat de implicare in atentatele din Paris si de apartenenta la ISIS

Salah Abdeslam, islamistul de origine marocana arestat preventiv vineri la Bruxelles, era dat in urmarire internationala pentru implicare in atentatele comise in noiembrie 2015 la Paris, unde.

Cinci motive pentru care trebuie sa rogi pe cineva sa faca poze la inmormantare

O fotografa din Australia a povestit pentru Huffington Post experienta prin care a trecut recent si care a determinat-o sa se gandeasca serios la ce motive poate avea cineva sa faca poze la o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )