Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cine este si cum arata iubita lui Codin Maticiuc. Singura imagine cu cea care l-a facut tata

Playtech Playtech,
Cine este si cum arata iubita lui Codin Maticiuc. Singura imagine cu cea care l-a facut tata

Codin Maticiuc, om de afaceri, cunoscut drept crai de Dorobanti, a devenit tata pentru prima data. Discret cu viata sa privata, a preferat sa nu spuna prea multe despre iubita sa, mai cu seama atunci cand femeia i-a adus pe lume primul copil. Cu toate acestea, de fericire, a scapat pe internet o imagine cu . continuă pe Playtech

Rasturnare de situatie in cazul Caracal. Cine este, de fapt, ultima persoana care a vazut-o pe Alexandra Macesanu

Cazul Caracal este departe de a se finaliza. Mai mult decat atat, chiar si dupa atata timp nu s-a descoperit nimic exact despre cazul celor doua fete, iar detalii despre ultima persoana care a vazut-o pe Alexandra ies acum la iveala. Cu cine s-a intalnit, de fapt, pentru ultima data? Cine este, de fapt, ultima .

S-au castigat 3,7 milioane de euro la Loto 6 din 49, categoria Joker. Cine este romanul norocos

Surpriza de proportii! Duminica, 27 octombrie, s-au castigat 3,7 milioane de euro la Loto 6 din 49, categoria Joker. Cine este romanul norocos? Un roman a castigat 3,7 milioane de euro la Loto 6 din 49, categoria Joker Loteria Romana a organizat noi trageri Loto 649, noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 540 si Super Noroc, .

Cine este iubitul tinerei care s-a aruncat de la etajul sase. Ioana Tirlea l-a iubit extrem de mult, aveau o relatie de cinci ani

Cine este iubitul Ioanei Tirlea, tanara de 29 de ani care s-a aruncat dezbracata de la etajul sase al unui bloc din Bucuresti? Cei doi aveau o relatie de cinci ani. Cine este iubitul Ioanei Tirlea, tanara care s-a aruncat goala de la etajul sase Cadavrul unei fete a fost descoperit, vineri seara, 25 octombrie, .

Cine este politistul din Olt care a batut fara mila o femeie pe care a invitat-o acasa. Ce s-a descoperit despre el

Cine este politistul din Olt care a desfigurat in bataie o femeie? Aceasta, de pe patul de spital, a povestit cum s-a petrecut totul si l-a si identificat pe omul legii care in loc sa-si faca datoria sa apere orice cetatean, a adus-o acasa la el si a batut-o fara mila. Cine este politistul din .

Cine este tanara care a fost gasita moarta in fata unui bloc din Bucuresti. Nimeni nu isi explica ce s-a intamplat cu ea

Trupul unei tinere a fost gasit in fata unui bloc din Bucuresti. Nimeni nu isi explica ce s-a intamplat cu ea. Nu crede nimeni ca s-a aruncat. Cine este fata? Cine este tanara care a fost gasita moarta in fata unui bloc din Bucuresti? Vecinii sunt de parere ca nu s-a aruncat Cadavrul unei fete .

A fata din Gorj a ramas insarcinata la 13 ani. Cine este tatal copilului si ce se intampla acum cu ea

Povestea adolescentei Rosia de Amaradia care a ramas gravida la doar 13 ani cu un vecin a facut in urma cu cateva luni inconjurul internetului. Pentru parinti, vestea ca fiica lor de doar 13 ani a ramas insarcinata a picat ca un trasnet. Cazul revoltator petrecut in comuna Negresti, judetul Gorj a uimit o lume .

Stirile ProTV: Cine este romanul care a facut afaceri cu un dictator african. Legatura cu Elena Udrea

Campania Africa, pamant romanesc ajunge in vestul continentului negru, in Gambia. Acolo este mare fierbere, dupa ce o ancheta guvernamentala a scos la lumina fapte de coruptie petrecute in timpul mandatului fostului presedinte, dictatorul Yaya Jammeh.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )