Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cine este si cum arata iubita lui Theodor Paleologu, candidatul la presedintia Romaniei

Playtech Playtech,
Cine este si cum arata iubita lui Theodor Paleologu, candidatul la presedintia Romaniei

Theodor Paleologu, in varsta de 46 de ani, este candidat PMP la alegeri prezidentiale 2019. Nascut la 15 iulie 1973, la Bucuresti, este fiul regretatului scriitor Alexandru Paleologu, fost ambasador al Romaniei in Franta si fost senator PNL vreme de 12 ani. Theodor Paleologu este diplomat, om de cultura si om politic Cine este si . continuă pe Playtech

Schimbarea Constitutiei, punctul de la care ar trebui sa inceapa planul de tara pentru urmatorii zece ani: Ce propuneri au Kelemen Hunor, Theodor Paleologu si Dan Barna

Schimbarea Constitutiei este un obiectiv care ar trebui indeplinit cat mai curand, sunt de acord prezidentiabilul UDMR, Kelemen Hunor, candidatul PMP Theodor Paleologu si cel al USR Dan.

Theodor Paleologu (PMP): Sunt satul de ce avem de atatia ani. Romania are nevoie de respect, educatie, performanta

Candidatul PMP la prezidentiale, Theodor Paleologu, a declarat intr-un interviu pentru stiripesurse ca este satul de Klaus Iohannis, Viorica Dancila si nu crede in fotele lui Dan Barna. Pentru ca.

THEODOR PALEOLOGU: Atat domnul Iohannis, cat si doamna Dancila sunt simboluri ale esecului invatamantului romanesc

Candidatul PMP la Presedintia Romaniei, Theodor Paleologu, considera ca doi dintre contracandidatii sai - Klaus Iohannis si Viorica Dancila - sunt simboluri ale esecului invatamantului romanesc, el facand aceasta afirmatie in legatura cu faptul ca ambii au predat elevilor, transmite News. ro.

Traian Basescu, mesaj flatant pentru Theodor Paleologu, pe final de cursa catre Cotroceni: Daca romanii au inteles ca au nevoie de un presedinte ca tine, vom vedea maine seara

Traian Basescu, fondatorul PMP, a avut un mesaj de final de campanie pentru candidatul formatiunii, Theodor Paleologu, prin care i-a multumit ca s-a inscris in aceasta cursa, dand Romaniei cea mai buna.

Theodor Paleologu, la finalul campanieie electorale: Avem in acest weekend o sansa la 30 de ani sa votam omul, nu calculele meschine pe hartie

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale, a transmis un ultime mesaj, vineri seara, la incheierea campaniei electorale. Acesta s-a referit la lipsa dezbaterilor din timpul campaniei si le-a cerut.

VIDEO Dezbatere electorala la Europa FM. Au participat Dan Barna, Theodor Paleologu si Kelemen Hunor

Dan Barna USR-PLUS), Theodor Paleologu PMP) si Kelemen Hunor UDMR) au fost singurii candidati la alegerile prezidentiale care au participat, joi seara, la dezbatere electorala organizata de postul de radio Europa FM.

Eugen Tomac (PMP): ii indemn pe romanii dintre Prut si Nistru sa il voteze pe singurul candidat unionist la functia de Presedinte al Romaniei, Theodor Paleologu

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a plecat spre Chisinau. Eugen Tomac vrea sa ii convinga pe romanii de peste Prut sa-l sustina pe Theodor Paleologu, singurul candidat unionist la functia de Presedinte al.

Cine este iubita lui Cristian Tudor Popescu. Ea e singura femeie cu care a fost vazut in public CTP FOTO

Cristian Tudor Popescu, inginer de meserie, este comentator politic si sportiv la Digi 24. Realizarile sale le gasim pe internet, dar picanteriile? Pentru curiosi, analistul a divortat de 4 ori si acum are o iubita cu 20 de ani mai tanara. Cine este femeia, singura cu care a fost vazut in public? Cine este iubita .

Cine este noul comisar european al Romaniei. Adina Valean este sotia lui Crin Antonescu si are o influenta aparte la Bruxelles

Cine este Adina Valean, noul comisar european al Romaniei, acceptat de Ursula von der Leyen? Europarlamentarul PNL este sotia lui Crin Antonescu, fostul presedinte interimar al tarii, si are o influenta aparte la Bruxelles. Cine este Adina Valean, noul comisar european al Romaniei? Adina Valean 51 de ani),europarlamentar PNL si sotia lui Crin Antonescu, a .

Cine este sotul Ralucai Turcan. Ce avere au strans cei doi, de cand s-au remarcat in politica

Raluca Turcan a devenit cunoscuta in lumea politica dupa ce a candidat la alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2008. Imaginea sa a continuat sa evolueze, iar zilele acestea este din nou in prim-plan. Cine este sotul ei si ce avere au reusit sa stranga cei doi? Cine este sotul Ralucai Turcan? Raluca Turcan a candidat, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )