Libnet.ro
UNICEF

13:15

Traian Basescu, mesaj flatant pentru Theodor Paleologu, pe final de cursa catre Cotroceni: Daca romanii au inteles ca au nevoie de un presedinte ca tine, vom vedea maine seara

B1 B1,
Traian Basescu, mesaj flatant pentru Theodor Paleologu, pe final de cursa catre Cotroceni: Daca romanii au inteles ca au nevoie de un presedinte ca tine, vom vedea maine seara

Traian Basescu, fondatorul PMP, a avut un mesaj de final de campanie pentru candidatul formatiunii, Theodor Paleologu, prin care i-a multumit ca s-a inscris in aceasta cursa, dand Romaniei cea mai buna. continuă pe B1

Theodor Paleologu, la finalul campanieie electorale: Avem in acest weekend o sansa la 30 de ani sa votam omul, nu calculele meschine pe hartie

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale, a transmis un ultime mesaj, vineri seara, la incheierea campaniei electorale. Acesta s-a referit la lipsa dezbaterilor din timpul campaniei si le-a cerut.

Cine este si cum arata iubita lui Theodor Paleologu, candidatul la presedintia Romaniei

Theodor Paleologu, in varsta de 46 de ani, este candidat PMP la alegeri prezidentiale 2019. Nascut la 15 iulie 1973, la Bucuresti, este fiul regretatului scriitor Alexandru Paleologu, fost ambasador al Romaniei in Franta si fost senator PNL vreme de 12 ani. Theodor Paleologu este diplomat, om de cultura si om politic Cine este si .

THEODOR PALEOLOGU: Atat domnul Iohannis, cat si doamna Dancila sunt simboluri ale esecului invatamantului romanesc

Candidatul PMP la Presedintia Romaniei, Theodor Paleologu, considera ca doi dintre contracandidatii sai - Klaus Iohannis si Viorica Dancila - sunt simboluri ale esecului invatamantului romanesc, el facand aceasta afirmatie in legatura cu faptul ca ambii au predat elevilor, transmite News. ro.

Schimbarea Constitutiei, punctul de la care ar trebui sa inceapa planul de tara pentru urmatorii zece ani: Ce propuneri au Kelemen Hunor, Theodor Paleologu si Dan Barna

Schimbarea Constitutiei este un obiectiv care ar trebui indeplinit cat mai curand, sunt de acord prezidentiabilul UDMR, Kelemen Hunor, candidatul PMP Theodor Paleologu si cel al USR Dan.

Theodor Paleologu (PMP): Sunt satul de ce avem de atatia ani. Romania are nevoie de respect, educatie, performanta

Candidatul PMP la prezidentiale, Theodor Paleologu, a declarat intr-un interviu pentru stiripesurse ca este satul de Klaus Iohannis, Viorica Dancila si nu crede in fotele lui Dan Barna. Pentru ca.

VIDEO Dezbatere electorala la Europa FM. Au participat Dan Barna, Theodor Paleologu si Kelemen Hunor

Dan Barna USR-PLUS), Theodor Paleologu PMP) si Kelemen Hunor UDMR) au fost singurii candidati la alegerile prezidentiale care au participat, joi seara, la dezbatere electorala organizata de postul de radio Europa FM.

Eugen Tomac (PMP): ii indemn pe romanii dintre Prut si Nistru sa il voteze pe singurul candidat unionist la functia de Presedinte al Romaniei, Theodor Paleologu

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a plecat spre Chisinau. Eugen Tomac vrea sa ii convinga pe romanii de peste Prut sa-l sustina pe Theodor Paleologu, singurul candidat unionist la functia de Presedinte al.

Cum a ajuns sa arate azi fostul ginere al lui Traian Basescu. Bodo, de nerecunoscut FOTO

Fostul ginere al lui Traian Basescu pare sa se fi reinventat dupa despartirea de Ioana, fiica cea mare a fostului lider al tarii. Bodo, pe numele sau real Bogdan Marin, este de nerecunoscut in momentul de fata si a fost invitat, in aceasta joi, in emisiunea lui Catalin Maruta. Telespectatorii au putut afla si cu .

Traian Basescu, la un pas sa ramana fara partid

Traian Basescu ar putea ramane fara partid. Surse politice spun ca exista posibilitatea ca PMP sa fuzioneze cu PNL. Nici in tabara Pro Romania nu este liniste. Mihai Tudose si Victor Ponta se lupta.

Traian Basescu: Categoric, PMP va fi un partid in opozitie. Cat e el de mic, nu va fi un partid supus (VIDEO)

Europarlamentarul PMP Traian Basescu a declarat, miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Se intampla acum, ca PMP va fi un partid de opozitie, care va sustine initiativele pozitive.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )