Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cine este Dana Budeanu, de fapt. Cum a ajuns celebra in Romania

Playtech Playtech,
Cine este Dana Budeanu, de fapt. Cum a ajuns celebra in Romania

Dana Budeanu a facut un fenomen din verdictul sau. Cum a devenit aceasta cunoscuta si ce apreciaza romanii la creatoarea de moda? Cum a devenit Dana Budeanu celebra? O intreaga tara o cunoaste, oamenii abia asteapta verdictul sau, iar intreg fenomenul pe care l-a creat este in continuare pe cat de iubit de unii, pe . continuă pe Playtech

Ce studii are, de fapt, Dana Budeanu. L-a facut pe Mihai Gadea sa exclame: Bravo!

Dana Budeanu a afirmat, marti, la Sinteza zilei, ca nu este de acord cu sintagma vrem o tara ca afara si a aratat ca politicienii care se folosesc de ea sunt demagogi. Potrivit acesteia, romanii au nevoie de politicieni care sa le asigure un trai potrivit lor, pentru ca oricat am vrea sa fim ca altii, decalajul este mult prea mare.

Dana Budeanu a innebunit cand a auzit ca Firea o pune pe listele PSD: Sunteti copti, ba, baiatule

Pentru criticile pe care le face la adresa stilului vestimentar, Dana Budeanu este cunoscuta si apreciata de multa lume. Desi, vedeta a inceput de ceva timp sa comenteze si evenimentele actuale, mai ales cele din sfera politica. Din aceasta cauza au iesit si zvonurile precum ca Dana ar putea fi inclusa pe listele pentru alegerile .

De ce a divortat Dana Budeanu de primul ei sot. Ce se intamplase in mariajul lor

Dana Budeanu este cu siguranta un personaj extrem de controversat, dar, totodata, foarte discret cand vine vorba de familie sau de copii. De curand, insa, creatoarea de moda si-a deschis sufletul in fata telespectatorilor si a vorbit despre divortul de primul ei sot, jurnalistul Radu Budeanu, cu care a avut o casnicie pana acum opt .

Dana Budeanu, acuzatii grave la adresa autoritatilor: Spuneti-mi o regula care nu a fost contrazisa de o alta regula la doua zile, la o saptamana. Asta e o prosteala!

Dana Budeanu a vorbit marti, in exclusivitate, la Antena 3, in cadrul emisiunii lui Mihai Gadea, despre fenomenul COVID-19 si despre toate informatiile transmise de autoritati cu privire la efectele devastatoare produse de acest virus. Ce nedumeriri are Dana Budeanu despre noul coronavirus Nu de putine ori, creatoarea de moda, Dana Budeanu, a vorbit despre .

Dana Budeanu, la Sinteza zilei: Acum este prima data cand le las pe fetitele mele sa ma vada la televizor

Dana Budeanu a explicat, marti, la Sinteza zilei, de ce a acceptat sa-i acorde lui Mihai Gadea primul interviu televizat. Aceasta a spus ca este prima oara in atatia ani cand le permite fiicelor sale sa o vada la televizor.

Mircea Badea, atac dur la Dana Budeanu din cauza studiilor ei: O fi fost sa ude buretele

In ultima vreme, celebrul moderator Mircea Badea a inceput sa fie din ce in ce mai vocal cand vine vorba de personajele din showbiz-ul romanesc, in cadrul emisiunii sale de la Antena 3, in Gura Presei, uneori chiar pe buna dreptate. Mircea Badea, este cunoscut pentru replicile sale dure si transparente Daca despre actuala criza .

Dana Budeanu, verdict pentru Primaria Capitalei: Daca ma puc acum sa enumar cate a facut Gabi Firea...

Dana Budeanu este sustinatoarea Gabrielei Firea in cursa pentru Primaria Capitalei.

Cum explica Dana Budeanu succesul urias pe care il are cu verdictele sale

Dana Budeanu a explicat, in interviul exclusiv pe care i l-a acordat, marti, lui Mihai Gadea, la Sinteza zilei, de ce crede ca are atata succes cu verdictele sale si este urmarita de un numar atat de mare pe internet.

Dana Budeanu: Virusul exista, dar nu e marele virus ucigas. Asta e o prosteala!

Dana Budeanu a afirmat, marti, in interviul exclusiv acordat lui MIhai Gadea la Sinteza zilei, ca nu se indoieste de existanta corovirusului, dar ca acesta nu este nici pe departe un virus atat de periculos, iar multe decese sunt in mod eronat prezentate ca fiind din cauza COVID-19.

Ce tarif percepe Dana Budeanu pentru o intalnire privata. Cum si cand primesc participantii invitatiile

Dana Budeanu zguduie din temelii conceptul de pretreceri private, sau cel putin asa se lauda in ultima perioada peste tot, pe retelele de socializare. Dar ceea ce nu stie fenomenul social media, cu un reach de peste 5 milioane de accesari saptamanale, asa cum se prezinta, modelul anuntat de ea exista de ceva vreme, numai .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2588 seconds )