Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dana Budeanu, verdict pentru Primaria Capitalei: Daca ma puc acum sa enumar cate a facut Gabi Firea...

Antena3 Antena3,
Dana Budeanu, verdict pentru Primaria Capitalei: Daca ma puc acum sa enumar cate a facut Gabi Firea...

Dana Budeanu este sustinatoarea Gabrielei Firea in cursa pentru Primaria Capitalei. continuă pe Antena3

Dana Budeanu, verdict politic pentru Ludovic Orban, in direct, la Antena 3: Seful la Romania

Mihai Gadea a provocat-o, marti, la Sinteza zilei, pe Dana Budeanu la un verdict in direct pentru premierul Ludovic Orban, avand ca punct de pornire doua fotografii care au devenit virale in aceasta perioada cu seful Guvernului.

Cifre incredibile in cel mai recent SONDAJ! Pe cine ar vota bucurestenii pentru Primaria Capitalei

Mihai Gadea a prezentat, luni, la Sinteza zilei, datele celui mai nou sondaj Sociopol privind alegerile locale din Bucuresti. Astfel, daca duminica viitoare ar avea loc alegeri, Gabriela Firea ar castiga un nou mandat la Primaria Capitalei, cu 41% din voturi.

Dana Budeanu, acuzatii grave la adresa autoritatilor: Spuneti-mi o regula care nu a fost contrazisa de o alta regula la doua zile, la o saptamana. Asta e o prosteala!

Dana Budeanu a vorbit marti, in exclusivitate, la Antena 3, in cadrul emisiunii lui Mihai Gadea, despre fenomenul COVID-19 si despre toate informatiile transmise de autoritati cu privire la efectele devastatoare produse de acest virus. Ce nedumeriri are Dana Budeanu despre noul coronavirus Nu de putine ori, creatoarea de moda, Dana Budeanu, a vorbit despre .

De ce a divortat Dana Budeanu de primul ei sot. Ce se intamplase in mariajul lor

Dana Budeanu este cu siguranta un personaj extrem de controversat, dar, totodata, foarte discret cand vine vorba de familie sau de copii. De curand, insa, creatoarea de moda si-a deschis sufletul in fata telespectatorilor si a vorbit despre divortul de primul ei sot, jurnalistul Radu Budeanu, cu care a avut o casnicie pana acum opt .

Ce studii are, de fapt, Dana Budeanu. L-a facut pe Mihai Gadea sa exclame: Bravo!

Dana Budeanu a afirmat, marti, la Sinteza zilei, ca nu este de acord cu sintagma vrem o tara ca afara si a aratat ca politicienii care se folosesc de ea sunt demagogi. Potrivit acesteia, romanii au nevoie de politicieni care sa le asigure un trai potrivit lor, pentru ca oricat am vrea sa fim ca altii, decalajul este mult prea mare.

Dana Budeanu: Virusul exista, dar nu e marele virus ucigas. Asta e o prosteala!

Dana Budeanu a afirmat, marti, in interviul exclusiv acordat lui MIhai Gadea la Sinteza zilei, ca nu se indoieste de existanta corovirusului, dar ca acesta nu este nici pe departe un virus atat de periculos, iar multe decese sunt in mod eronat prezentate ca fiind din cauza COVID-19.

Cum explica Dana Budeanu succesul urias pe care il are cu verdictele sale

Dana Budeanu a explicat, in interviul exclusiv pe care i l-a acordat, marti, lui Mihai Gadea, la Sinteza zilei, de ce crede ca are atata succes cu verdictele sale si este urmarita de un numar atat de mare pe internet.

Dana Budeanu, la Sinteza zilei: Acum este prima data cand le las pe fetitele mele sa ma vada la televizor

Dana Budeanu a explicat, marti, la Sinteza zilei, de ce a acceptat sa-i acorde lui Mihai Gadea primul interviu televizat. Aceasta a spus ca este prima oara in atatia ani cand le permite fiicelor sale sa o vada la televizor.

Proiect: Primaria Capitalei i-ar putea testa gratuit pentru COVID-19 pe profesorii si elevii din Bucuresti

Primaria Capitalei ar putea testa gratuit de COVID 19, inainte de inceperea scolii, profesorii din Bucuresti daca doresc acest lucru, a anuntat primarul general, Gabriela Firea, la un comandament organizat de municipalitate, luni. Dupa inceperea anului scolar si elevii care dimineata, la triajul epidemiologic, au febra, tuse, rosu in gat, o stare fizica rea, se vor putea si ei testa gratuit in spitalele Primariei Capitalei, daca doresc acest lucru. Cele doua proiecte au impact bugetar de 15 milioane de euro si se vor aplica daca vor fi aprobate de Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

PRIMARIA CAPITALEI: Solicitarea Metrorex privind suspendarea circulatiei pe linia de tramvai 41 poate fi onorata in octombrie

Primaria Capitalei anunta ca solicitarea Metrorex privind suspendarea timp de 10 zile a circulatiei tramvaiului pe linia 41, pentru a realiza unele lucrari de suprafata la magistrala de metrou M5, poate fi onorata in luna octombrie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )