Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cine este Daniel Dines, romanul care a reusit sa construiasca o companie de 1 miliard de dolari

Antena3 Antena3,
Cine este Daniel Dines, romanul care a reusit sa construiasca o companie de 1 miliard de dolari

Daniel Dines este co-fondatorul UiPath, romanul care a reusit, alaturi de Marius Tirca, sa puna bazele unei companii de un miliard de dolari. Daniel Dines este absolvent al Facultatii de. continuă pe Antena3

Premiile Oscar 2018. Cine este Frances McDormand, actrita care a primit premiul pentru cel mai bun rol principal feminin (VIDEO)

Actrita Frances McDormand a primit duminica seara, la Los Angeles, Oscarul pentru cel mai bun rol principal feminin, in cadrul celei de a 90-a editii a premiilor Academiei americane de film, pentru rolul din filmul.

Adevarata supriza! Cine este cel mai bogat preot din Romania Nu este Preafericitul Daniel!

S-a aflat cine este cel mai instarit preot din Romania. Detine o afacere care produce anual milioane de euro. Nu, nu este vorba de Preafericitul Daniel. Afacerile si le-a inceput cand se afla inca pe.

Cine este tanarul care mergea cu bicicleta la -15 grade prin Bucuresti pe ninsoare: Eram disperat sa slabesc si efectiv eram dispus sa fac orice pentru asta...

Toti cei care au vazut imaginile de saptamana trecuta cu tanarul care mergea pe un ger de nedescris cu bicicleta si in pantaloni scurti s-au intrebat cine este curajosul. Ei bine el se numeste Valentin.

Cine este arhitectul care a proiectat Catedrala Mantuirii Neamului (FOTO)

Mii de articole au fost scrise despre Catedrala Mantuirii Neamului, cea mai impunatoare cladire a Bisericii Ortodoxe Romane, dar putini stiu cine este arhitectul care a proiectat cladirea. Arhitectul se.

Sora criminalului de la spital vrea sa se afle cine este ofiterul sub acoperire DNA din biletul de adio

Sora infirmierului din Slatina, care a ucis o colega de spital si s-a sinucis, insista sa se afle cine este ofiterul sub acoperire la DNA indicat de criminal in biletul de adio. Telefonul e la intercept.

Cine este CASTIGATORUL EXATLON? El este concurentul care a obtinut cele mai multe puncte (FOTO)

Surpriza la Exatlon! Castigatorul surpriza al concursuluid e pana acum este una dintre vedetele cotate, la start, cu putine sanse. Este vorba despre actorul Vladimir Draghia 41 de puncte), scrie.

MOTIV DE MANDRIE: El este ROMANUL care face statuetele de la OSCAR! Detalii NESTIUTE au iesit la iveala (FOTO)

Omul de afaceri Scott Siegel conduce compania care confectioneaza din anul 1983 celebrele statuete oferite actorilor la Gala Premiilor Oscar, dar si pe cele de la premiile Emmy. intr-un interviu el a precizat ca.

Si-a luat AJUTORUL SOCIAL si-a plecat in vacanta la Paris! Cine este asistatul social de cinci stele care sustine ca Nici nu pot sa ma inchei la sirete!

Din cei 300 de asistati social cati sunt in Targoviste, 270 au cazut in depresie! Au si adeverinte medicale care le atesta aceasta boala - exact lucrul de care au nevoie pentru a fi siguri ca nu sunt.

REVOLTATOR! Cine este comisarul BCCO cercetat pentru FURTUL din aeroport. NU este la prima abatere! (FOTO)

O tara intreaga a ramas uimita de stirea conform careia un comisar-sef de la BCCO Timisoara este cercetat penal pentru furtul unei bratari din punctul de control antitero din Aeroportul Henri Coanda.

Numire de ultima ora la Metrorex: Cine este noul director general

Metrorex si-a ales conducerea. Consiliul de Administratie al companiei de stat care administreaza reteaua de metrou din Bucuresti l-a desemnat in functia de director general pe Dumitru Sodolescu. Acesta il.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2013 seconds )