Libnet.ro
UNICEF

07:15

REVOLTATOR! Cine este comisarul BCCO cercetat pentru FURTUL din aeroport. NU este la prima abatere! (FOTO)

B1 B1,
REVOLTATOR! Cine este comisarul BCCO cercetat pentru FURTUL din aeroport. NU este la prima abatere! (FOTO)

O tara intreaga a ramas uimita de stirea conform careia un comisar-sef de la BCCO Timisoara este cercetat penal pentru furtul unei bratari din punctul de control antitero din Aeroportul Henri Coanda. continuă pe B1

Cine este comisarul BCCO cercetat pentru ca ar fi furat o bratara din aeroport

Un comisar-sef de la BCCO Timisoara este cercetat penal pentru furt, fiind acuzat ca a furat o bratara din punctul de control antitero din Aeroportul Henri Coanda din Bucuresti.

Cine este comisarul BBCO cercetat pentru ca ar fi furat o bratara din aeroport

Un comisar sef de la BCCO Timisoara este cercetat penal pentru furt, fiind acuzat ca a furat o bratara din punctul de control antitero din Aeroportul Henri Coanda din Bucuresti.

SCANDAL SEXUAL in Alba: Profesor cercetat pentru corupere sexuala a minorilor

Caz socant in Alba! Un profesor de la Scoala Gimnaziala Vasile Goldis din Alba Iulia este cercetat pentru corupere sexuala a unor minore. La nivelul conducerii Inspectoratului Scolar Judetean ISJ) Alba a.

Adevarata supriza! Cine este cel mai bogat preot din Romania Nu este Preafericitul Daniel!

S-a aflat cine este cel mai instarit preot din Romania. Detine o afacere care produce anual milioane de euro. Nu, nu este vorba de Preafericitul Daniel. Afacerile si le-a inceput cand se afla inca pe.

Cine este arhitectul care a proiectat Catedrala Mantuirii Neamului (FOTO)

Mii de articole au fost scrise despre Catedrala Mantuirii Neamului, cea mai impunatoare cladire a Bisericii Ortodoxe Romane, dar putini stiu cine este arhitectul care a proiectat cladirea. Arhitectul se.

Vero, o aplicatie populara printre tineri, ce vrea 'sa bata' Instagram. Cine este controversatul antreprenor din spatele acestei aplicatii

Vero este o aplicatie de socializare ce a devenit faimoasa aproape peste noapte si ce vrea sa fie o concurenta puternica pentru Facebook sau Instagram. Ce aduce nou si cum functioneaza aceasta aplicatia, fondata de controversatul antreprenor Ayman Hariri, unul dintre cei mai bogati oameni din lume.

Caru' cu vedete:Anna Lesko, cu sanii la vedere; Cine este femeia pe care Connect-R a parasit-o in pragul nuntii; Mama lui Elon Musk este model la 69 de ani

Pictorial provocator al Anei Baniciu. Ana Baniciu apare intr-o forma de zile mari intr-un recent pictorial. Lucrez intr-o industrie in care imaginea conteaza, cine spune ca nu conteaza minte! Nu sunt adepta operatiilor estetice si. Scene violente la Ferma vedetelor. Cosmin Natanticu se afla in grajd ca sa mulga una dintre oile pe care le au la Ferma Vedetelor. Cea mai capricioasa dintre mioare insa i-a pus din nou gand rau Majdei Aboulumosha si a.

Si-a luat AJUTORUL SOCIAL si-a plecat in vacanta la Paris! Cine este asistatul social de cinci stele care sustine ca Nici nu pot sa ma inchei la sirete!

Din cei 300 de asistati social cati sunt in Targoviste, 270 au cazut in depresie! Au si adeverinte medicale care le atesta aceasta boala - exact lucrul de care au nevoie pentru a fi siguri ca nu sunt.

Cine este CASTIGATORUL EXATLON? El este concurentul care a obtinut cele mai multe puncte (FOTO)

Surpriza la Exatlon! Castigatorul surpriza al concursuluid e pana acum este una dintre vedetele cotate, la start, cu putine sanse. Este vorba despre actorul Vladimir Draghia 41 de puncte), scrie.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2472 seconds )