Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cine este domnisoara care il consiliaza pe Tudorel Toader in decizia privind Kovesi. S-a remarcat ca o fana a lui Adrian Nastase (FOTO)

B1 B1,
Cine este domnisoara care il consiliaza pe Tudorel Toader in decizia privind Kovesi. S-a remarcat ca o fana a lui Adrian Nastase (FOTO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, are o decizie foarte importanta de facut, decizie asupra careia este exercitata multa presiune din partea PSD. Acesta este cea privind pastrarea sau revocarea Laurei Codruta. continuă pe B1

Accident teribil in Poiana Campina. SOC: Cine este pietonul care A MURIT pe trecerea de pietoni

Evenimentul rutier s-a petrecut cu putin timp inainte in Poiana Campina. Un auto o lovit mortal un pieton de 50 de ani. Masina este .

Cine este sindicalistul care a facut infarct la negocierile de la Ministerul Sanatatii

Valentin Craciun, sindicalist la Confederatia Meridian din Constanta, a suferit un stop cardiorespirator in timpul intalnirii sindicatelor din Sanatate cu ministrul Sorina Pintea. El e cunoscut ca avand.

Primele imagini cu Tudorel Toader, in Japonia: Cu cine s-a intalnit ministrul Justitiei (FOTO)

Au aparut primele imagini din timpul vizitei ministrului Justitiei, Tudorel Toader, in Japonia. Ministrul Justitiei de la Tokyo, Y333;ko Kamikawa, a publicat pe pagina a de Twitter, imagini de la intalnirea cu.

Tudorel Toader, despre DNA: Nu sesizez Inspectia Judiciara. Am raportul privind DNA, pe care il pot prezenta oricand / Raportul va propune o masura

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a declarat luni, referindu-se la acuzatiile la adresa DNA, ca nu va sesiza Inspectia Judiciara, afirmand ca in prezent nu mai este necesar acest lucru, potrivit news. ro. Acesta a precizat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca raportul privind activitatea DNA este finalizat si il poate prezenta oricand.

Se clatina scaunul lui Kovesi? Surse: Klaus Iohannis il cheama la raport pe Tudorel Toader

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader este chemat la raport de presedintele Klaus Iohannis, in urma dezvaluirilor facute duminica seara de fostul deputat Vlad Cosma, in legatura cu fostul procuror Mircea.

Liviu Plesoianu explica de ce l-a criticat pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader

Dupa ce Monica Macovei l-a criticat pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, acesta primeste o noua lovitura chiar de la un deputat PSD. Liviu Plesoianu i-a trimis o scrisoare deschisa lui Tudorel Toader in care.

De ce s-a dus Tudorel Toader in Japonia? Ministrul Justitiei participa la la o reuniune in Tokyo pe tema regenerarii urbane, fara legatura cu justitia

Tudorel Toader participa, potrivit site-uluiMinisterului Justitiei, la o reuniune in Japonia cu tema Aprofundare tehnica in domeniul regenerarii urbane. Evenimentul, desfasurat in Tokyo, nu are nici o legatura cu domeniul justitiei, dupa cum arata site-ul oficial. Premierul Viorica Dancila a anuntat ca ii cere ministrului Justitiei sa isi intrerupa vizita si sa se intoarca in tara dupa ce fostul deputat Vlad Cosma a acuzat mai multi procurori care au inventat dosare.

De ce s-a dus Tudorel Toader in Japonia? Ministrul Justitiei participa la o reuniune in Tokyo pe tema regenerarii urbane, fara legatura cu justitia

Tudorel Toader participa, potrivit site-uluiMinisterului Justitiei, la o reuniune in Japonia cu tema Aprofundare tehnica in domeniul regenerarii urbane. Evenimentul, desfasurat in Tokyo, nu are nici o legatura cu domeniul justitiei, dupa cum arata site-ul oficial. Premierul Viorica Dancila a anuntat ca ii cere ministrului Justitiei sa isi intrerupa vizita si sa se intoarca in tara dupa ce fostul deputat Vlad Cosma a acuzat mai multi procurori ca au inventat dosare.

Tudorel Toader anunta ca se intoarce mai devreme in tara dupa izbucnirea scandalului din DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca se va intoace din Japonia mai repede si joi va participa la sedinta de Guvern, in contextul publicarii mai multor inregistrari audio in care ar aparea.

Tudorel Toader revine in tara, dupa ce, anterior, a spus ca nu intelege de ce ar trebui sa se intoarca

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va intrerupe vizita in Japonia pentru a se intoarce in tara, potrivit Digi24 . Anterior, Toader a spus ca nu intelege de ce trebuie sa se intoarca.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )