Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Plesoianu explica de ce l-a criticat pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader

Antena3 Antena3,
Liviu Plesoianu explica de ce l-a criticat pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader

Dupa ce Monica Macovei l-a criticat pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, acesta primeste o noua lovitura chiar de la un deputat PSD. Liviu Plesoianu i-a trimis o scrisoare deschisa lui Tudorel Toader in care. continuă pe Antena3

Liviu PLESOIANU, MESAJ DEVASTATOR pentru ministrul Justitiei: Ati pierdut sansa de a fi un erou

MinistrulJustitiei, Tudorel Toader, este vizat de un mesaj devastator transmis de deputatul PSD, Liviu Plesoianu, prin intermediul unei scrisori deschise, publicate pe pagina sa de Facebook. Domnule.

Ministrul Justitiei intarzie decizia in cazul lui Kovesi. Cand anunta Tudorel Toader soarta sefei DNA

Mai sunt cateva zile pana cand aflam daca Laura Codruta Kovesi mai conduce Directia Nationala Anticoruptie. Anuntul a fost facut de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, care spune ca va lua in.

Ministrul Justitiei a decis soarta Laurei Codruta Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a vorbit la Exces de putere despre dezbaterile din Parlamentul European, acolo unde s-a discutat in aceasta saptamana despre legile justitiei din Romania si despre.

Ministrul Justitiei: inalta Curte de Casatie si Justitie NU este abilitata sa solicite avizul Comisiei de la Venetia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, joi, ca inalta Curte de Casatie si Justitie trebuie sa stie ca nu este abilitata de a cere avizul Comisiei de la Venetia pe cele trei legi ale justitiei.

Sindicatele din penitenciare au discutat cu ministrul Justitiei

Reprezentantii Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor FSANP) au discutat vineri cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre revendicarile angajatilor din penitenciare.

Ministrul Justitiei s-a intalnit cu reprezentantii angajatilor din penitenciare

Reprezentantii Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor FSANP) au participat, astazi, la o intalnire cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, se arata intr-un comunicat al FSANP, dat publicitati astazi.

Liviu Plesoianu, scrisoare pentru ministrul Justitiei: Ati pierdut sansa de a fi un erou

Liviu Plesoianu i-a transmis un mesaj ministrului Justitiei, Tudorel Toader, printr-o scrisoare deschisa publicata pe pagina sa de Facebook. Deputatul PSD ii reaminteste acestuia ca si-a ratat sansa de a fi u.

Liviu Plesoianu, despre excluderea lui Mihai Chirica: Nu mai are nicio legatura cu acest partid de foarte multa vreme

Liviu Plesoianu a comentat in emisiunea Esential excluderea primarului Iasului, Mihai Chirica. Deputatul PSD sustine ca edilul nu mai avea de mult de-a face cu partidul si ca este mult mai bine reprezent.

Toader, despre dezbaterile din PE: Am subliniat ca nu e nicio legatura intre legile justitiei si Codul Penal

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat vineri ca a incercat in cadrul discutiilor din Parlamentul European sa arate ca nu exista nicio legatura intre legile justitiei si Codul Penal sau Codul de Procedura Penala, scrie Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )