Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cine este Dudu Isabel, rockerul periculos care a ales-o pe Loredana

Adevărul Adevărul,
Cine este Dudu Isabel, rockerul periculos care a ales-o pe Loredana

Cu vocea lui Bon Scott si fata lui Jon Bon Jovi, Barbuta Sandu Traian Dudu Isabel), concurentul de 37 de ani din Cluj care a sedus-o pe antrenoare la Vocea Romaniei, a castigat deja premii muzicale. continuă pe Adevărul

Dragnea a dezvaluit cine este seful de asa zis serviciu secret care il acuza: Marcel Opris, seful STS

Vicepremierul Liviu Dragnea a dezvaluit joi ca seful serviciului secret care l-a acuzat ca ascunde nereguli prin proiectul de descentralizare este directorul Serviciului de Telecomunicatii Speciale, Marcel Opris. Se actualizeaza.

UPDATE Dragnea a dezvaluit cine este seful de asa zis serviciu secret care il acuza: Marcel Opris, seful STS

Vicepremierul Liviu Dragnea a dezvaluit joi ca seful serviciului secret care l-a acuzat ca ascunde nereguli prin proiectul de descentralizare este directorul Serviciului de Telecomunicatii Speciale, Marcel Opris. Vreau sa pun cateva intrebari: daca stie, a stiut sau stie in continuare ca exista nereguli sau ilegalitati in porcesul de alocare a ajutoarelor sociale, cum poate sa explice ca un proces de descentralizare ar putea acoperi aceste ilegalitati, in conditiile in care s-a spus public ca tot ce inseamna inspectie si control raman la nivelul ministerelor, cum ar putea fi acoperite aceste ilegalitati? Doi: de ce nu le face publice? Si trei: nu cumva daca tot detine de foarte mult timp aceste informatii despre presupuse ilegalitati, nu cumva este tainuitor? Este vorba de domnul Opris de la STS, a spus Dragnea.

Cine este ROMANUL care invarte banii la Facebook. El ii semneaza cecul lui Mark Zuckerberg

Angajatii celui mai in voga site de socializare, facebook, sunt platiti de un roman. Tudor Havriliuc stabileste salariile in companie si este responsabilitatea lui sa-i tina motivati pe cei mai buni ingineri.

Business report: Modalitatea prin care iti iei locuinta in Bucuresti cu o investitie intre 4.000 si 12.000 de euro; Cat de mare sau cat de mic va fi pretul gazelor de sist?; Cine este Ignazio Angeloni, cel care va face triajul bancilor din zona euro; Dan

Politica salariului minim in UE - o discutie iminenta. Propuneri si probleme. Unde e Romania. Romania are un salariu minim, dar peste 15% dintre salariile din Romania ar trebui sa creasca, daca UE ar reglementa la nivel comunitar un salariu minim echivalent cu 60% din salariul median. Afacerea care prospera de pe urma prabusirii pietei imobiliare. Grupul Blackstone, controlat de omul de afaceri Steve Schwarzman, a cheltuit 7,5 mld. dolari pentru achizitionarea a 40. 000 de case, adica in jur de 187. 000 de dolari pe unitate, in ultimii doi ani, pentru a crea cea mai mare afacere cu case unifamiliale de inchiriat.

Cine este Claudiu Craciun, unul dintre cei acuzati de agresiunea asupra ministrului Culturii.

Potrivit biografiei de pe pagina de Internet a SNSPA, Claudiu Craciun este lector universitar la Catedra de Stiinte Politice si Studii Europene. Are un doctorat in stiinte politice la SNSPA si un Master of Science la London School of Economics, in politici europene. A lucrat ca cercetator la SNSPA, pe perioada doctoratului, si la Open Society Institute si Centre for Policy Studies-CEU, Budapesta, ca lector la Facultatea de Filologie, ca trainer si expert pentru Institutul National de .

Ponta: Traian Basescu este un somer de lux care se plimba in strainatate si se intoarce fara rezultate

Victor Ponta sustine ca Traian Basescu este un somer de lux care se plimba in strainatate pe banii romanilor fara sa aduca vreun rezultat. Asta dupa ce atat premierul cat si presedintele.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )