Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cine este Claudiu Craciun, unul dintre cei acuzati de agresiunea asupra ministrului Culturii.

România Liberă România Liberă,
Cine este Claudiu Craciun, unul dintre cei acuzati de agresiunea asupra ministrului Culturii.

Potrivit biografiei de pe pagina de Internet a SNSPA, Claudiu Craciun este lector universitar la Catedra de Stiinte Politice si Studii Europene. Are un doctorat in stiinte politice la SNSPA si un Master of Science la London School of Economics, in politici europene. A lucrat ca cercetator la SNSPA, pe perioada doctoratului, si la Open Society Institute si Centre for Policy Studies-CEU, Budapesta, ca lector la Facultatea de Filologie, ca trainer si expert pentru Institutul National de . continuă pe România Liberă

Claudiu Craciun, audiat in calitate de faptuitor in dosarul privind agresarea ministrului Barbu

Claudiu Craciun, unul dintre liderii informali ai miscarii de contestare impotriva proiectului minier de la Rosia Montana, si Alexandru Alexe au fost citati, vineri, sa dea declaratii la Sectia 10 de Politie din Capitala in calitate de faptuitori in dosarul in care se fac cercetari privind incidentul in care a fost agresat ministrul Culturii, Daniel Barbu, potrivit unor surse din Politie citate de agentia Mediafax.

Romanian International Bank, preluata de unul din cei mai bogati polonezi.

Leszek Czarnecki, unul dintre cei mai bogati oameni din Polonia, care controleaza un imperiu financiar in Europa de Est, va prelua Romanian International Bank RIB). Acesta are afaceri in Ucraina, Rusia si Belarus, averea sa fiind estimata de Forbes la 1,4 miliarde de dolari. Getin Holdin, al carui actionar majoritar este Czarnecki, va prelua Romanian International Bank, controlata de Daniel Roberts si fosta sa sotie, Florina Roberts, cetateni de americani. Cei doi detin fiecare cate 44,7% din .

Protestatar: Depunem plangere impotriva soferului ministrului Barbu. Claudiu Craciun, audiat in calitate de faptuitor in acest dosar

Unul dintre protestatarii implicati in cazul vandalizarii masinii ministrului Culturii, Daniel Barbu, a spus ca va depune plangere impotriva soferului demnitarului si a precizat ca totul a fost o.

Claudiu Craciun, dupa audieri: Daniel Barbu nu a fost agresat. Ministrul Culturii pune presiune asupra organelor de ancheta

Claudiu Craciun, protestatar audiat in cazul incidentului in care a fost implicat Daniel Barbu, a spus, vineri, ca ministrul Culturii nu a fost vizat de o agresiune in Centrul Vechi si l-a acuzat pe demnitar de.

Lectorul universitar Claudiu Craciun, audiat ca faptuitor in dosarul agresarii ministrului Culturii, Daniel Barbu

Lectorul universitar Claudiu Craciun si Alexandru Alexe au fost citati, vineri, sa dea declaratii la Sectia 10 din Capitala in calitate de faptuitori in dosarul in care se fac cercetari privind incidentul in care a fost agresat, pe 17 octombrie 2013, ministrul Culturii, Daniel Barbu.

Traian Berbeceanu, seful BCCO Alba, este unul dintre apropiatii lui Kovesi

Traian Berbeceanu, seful BCCO Alba, este unul dintre oamenii de incredere ai Laurei Codruta Kovesi. Acesta a intrumentat in 2006 dosarul Hidra, cel in baza caruia a fost desemnat politistul anului de IGPR, dar.

Ultima zi cu 35% discount la unul dintre cele mai importante evenimente dedicate comertului

A mai ramas doar o zi in care se pot achiziona biletele de acces la retailArena cu 35% discount din pretul integral. Grabeste-te sa te inscrii la unul dintre cele mai importante evenimente dedicate comertului traditional si online din acest an,.

INFOGRAFIC Afacerile lui Beny Steinmetz, unul dintre actionarii semnificativi ai Gabriel Resources. Un ONG elvetian denunta un caz-scoala al efectelor opacitatii in business

ONG elvetian La Declaration de Berne, specializat in lupta anti-coruptie, a publicat marti o organigrama care reconstituie activitatile miliardarului franco-israelian Beny Steinmetz, unul dintre actionarii principali ai Gabriel Resources, companie care detine 80% din Rosia Montana Gold Corporation. Potrivit acestui ONG, care precizeaza ca organigrama nu include zeci sau sute de societati din alte jurisdictii precum Romania, Cipru sau Israel, afirma ca afacerile miliardarului constituie un caz scoala care ilustreaza ravagiile opacitatii atunci cand grupuri fara scrupule o folosesc pentru a realiza profituri enorme pe spatele tarilor celor mai sarace.

FOTO: Sase romani, acuzati in SUA de fraude pe Internet. Cum arata infractorii.

Sase romani si un albanez au fost inculpati in SUA pentru fraude de milioane de dolari pe mai multe site-uri, conform CNN. Unul dintre cei sase romani, Nicolae Popescu, este acuzat ca ar fi liderul unei retele criminale care posta anunturi false pe site-uri de comert online, printre care eBay, Cars. com, AutoTrader. com si CycleTrader. com. Anunturile postate se referau la obiecte de mare valoare, precum automobile, motociclete si ambarcatiuni. Conform procurorilor americani citati de CNN, .

Ce legatura este intre Bill Gates si metroul din Drumul Taberei

Metroul din Drumul Taberei ar putea deveni mai celebru decat putea spera vreodata. Explicatia este una cat se oate de simpla. Unul dintre cei mai cunoscuti miliardari ai lumii, Bill Gates, a devenit proprietar la.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )