Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cine este EROUL care a salvat viata tinerei care s-a aruncat in Olt: Nu m-am gandit decat sa o aduc la mal

B1 B1,
Cine este EROUL care a salvat viata tinerei care s-a aruncat in Olt: Nu m-am gandit decat sa o aduc la mal

Mihai Dan, barbatul din Slatina care a salvat o tanara de la inec, din raul Olt, a povestit, luni, intr-o sedinta festiva organizata de autoritati pentru premierea sa, ca atunci. continuă pe B1

Cine este barbatul care i-a cucerit inima Elenei Basescu

La un an de la divort, Elena Basescu pare sa-si fi gasit linistea in bratele unui tanar. Cel care i-a cucerit inima este un tanar pe nume Catalina Tomata. Acesta este patronul unui.

Cine este romanul care a primit peste 1 MILION EURO si PENSIE PE VIATA pentru un accident in Italia!

Despagubiri record, de peste un milion de euro, decise de un tribunal italian in cazul unui barladean de 38 de ani, ce a fost ranit, in urma unui accident rutier produs in urma cu cinci ani.

Cine este barbatul care s-a aruncat in apele reci ale raului Olt si a salvat de la moarte o tanara de 18 ani. I-am facut si resuscitarea, pana a venit SMURD-ul

Un barbat de 45 de ani s-a aruncat in dimineata zilei de sambata, 9 decembrie, in apele raului Olt si a salvat de la moarte o tanara care a incercat sa se sinucida.

Cine este OMUL din spatele lui Liviu DRAGNEA: Au aparut DOVEZI CLARE ca el este cel care CONDUCE

Desi este presedinte al Camerei Deputatilor, aceasta functie se pare ca nu este tocmai pe placul lui Liviu Dragnea. Asta pentru ca de cand este al treilea om in stat, social-democratul a ales de.

Cine este liderul USR care are afaceri prospere cu statul

Liderul USR Dan Barna este unul dintre cei mai vocali contestatari ai Guvernului si ai coalitiei PSD-PNL, insa acest lucru nu-l impiedica sa aiba o relatie buna de afaceri cu ministerele sau chiar cu.

S-A AFLAT! Cine a cumparat CEL MAI SCUMP tablou din istorie, Salvator Mundi de Da Vinci

O intreaga lumea s-a intrebat cine este cel care si-a permis sa dea peste 450 de milioane de dolari pentru tabloul lui Leonardo da Vinci, Salvator Mundi. Ei bine, misterul a fost dezlegat. Presa.

Stela Popescu si-a ales inlocuitoarea dinainte sa moara. Cutremurator! Cine este aceasta

Ana Maria este, daca vrei, partial partenera domnului Arsinel inca dinainte ca Stela sa nu mai fie. Ana avea momente cu Alexandru Arsinel pe scena. Unul dintre aceste momente se desfasoara.

Cine este Morawiecki, nou premier polonez: Un moderat din tabara PiS ce a renuntat la slujba de bancher pentru ca vrea sa schimbe Polonia

Mateusz Morawiecki, noul premier polonez ce o va inlocui pe Beata Szydlo nici macar nu era membru al partidului de la guvernare PiS in martie anul trecut, scrie Financial Times. Un an si jumatate mai tarziu, el este pe cale sa conduca executivul tarii. De mentionat ca, in ciuda acestei schimbari, analistii considera ca politica poloneza va continua sa fie dominata de Jaroslaw Kaczynsky, fondatorul PiS.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )