Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cine este Morawiecki, nou premier polonez: Un moderat din tabara PiS ce a renuntat la slujba de bancher pentru ca vrea sa schimbe Polonia

Hotnews Hotnews,
 Cine este Morawiecki, nou premier polonez: Un moderat din tabara PiS ce a renuntat la slujba de bancher pentru ca vrea sa schimbe Polonia

Mateusz Morawiecki, noul premier polonez ce o va inlocui pe Beata Szydlo nici macar nu era membru al partidului de la guvernare PiS in martie anul trecut, scrie Financial Times. Un an si jumatate mai tarziu, el este pe cale sa conduca executivul tarii. De mentionat ca, in ciuda acestei schimbari, analistii considera ca politica poloneza va continua sa fie dominata de Jaroslaw Kaczynsky, fondatorul PiS. continuă pe Hotnews

S-A AFLAT! Cine a cumparat CEL MAI SCUMP tablou din istorie, Salvator Mundi de Da Vinci

O intreaga lumea s-a intrebat cine este cel care si-a permis sa dea peste 450 de milioane de dolari pentru tabloul lui Leonardo da Vinci, Salvator Mundi. Ei bine, misterul a fost dezlegat. Presa.

Cine este cumparatorul misterios al tabloului Salvator Mundi, in valoare de 450 de milioane de dolari, al lui Leonardo da Vinci

Printul saudit, Bader bin Abdullah bin Mohammed bin Farhan al-Saud, nu este o celebritate si nici nu are o istorie ca un mare colectionar de arta, dar este misteriosul cumparator al tabloului lui Leonardo da Vinci, in valoare de 450 de milioane de dolari, potrivit unor documente investigate de New York Times.

CAZ ULUITOR iN ROMANIA! Cine este BUGETARUL care S-A iNGRAMADIT PRINTRE SARMANI, sa ia SARMALE oferite de BISERICA. Nici macar N-A STAT LA COADA (VIDEO)

Primaria din Braila si Biserica Sfantul Nicolae au oferit, ca in fiecare an, peste 2. 000 de portii de sarmale enoriasilor, cu ocazia sarbatoririi patronului spiritual al judetului.

Cum arata si cine este cea mai BOGATA femeie din Romania

A absolvit cursurile Facultatii de Drept si a inceput sa lucreze la 22 de ani. Averea ei ajunge la aproape 450 de milioane de euro, potrivit estimarilor Forbes din urma cu cativa ani. Cea mai.

Cine este noua Miss Romania 2017

Alina Rugina, din Bucuresti este noua Miss Romania 2017, concurs care a fost organizat in cadrul festivalului Bucharest Fashion Week, dupa cum relateaza Digi24. Nu pot sa descriu ceea ce simt.

FASCINANT: Acesta este cel mai lung curcubeu vizibil din lume (VIDEO)

Curcubeul filmat dede profesorul Chou Kun-hsuan, de la Universitatea de Cultura Chineza, in muntii din jurul capitalei Taipei Taiwan), ar fi durat 8 ore si 58 de minute, transmiteThe Guardian. Chou a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )