Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cine este de fapt barbatul care s-a aruncat de la etajul 7 al unui bloc din Bucuresti

Antena3 Antena3,
Cine este de fapt barbatul care s-a aruncat de la etajul 7 al unui bloc din Bucuresti

Un barbat a decedat dupa ce a cazut de la mare inaltime dintr-un imobil din sectorul 6, informeaza sambata Politia Capitalei Conform sursei citate, incidentul a fost sesizat prin apel 112. La fata locului . continuă pe Antena3

Rami Malek are un frate geaman. Cine este si cu ce se ocupa?

Rami este un actor desavarsit, iar fratele sau geaman ii este alaturi in fiecare moment major din cariera sa.

Sinteza zilei. Cine este, de fapt, autorul legal si moral al recursului compensatoriu

Mihai Gadea a prezentat, miercuri, la Sinteza zilei, dovada ca fostul premier Dacian Ciolos a semnat recursul compensatoriu. Avem documente si avem semnaturi olografe. Nimeni nu a prezentat asta public si.

Kelemen Hunor: Iohannis va intra in turul doi si va castiga. Cine este singurul care l-ar putea invinge

Kelemen Hunor, liderul UDMR, este sigur ca presedintele Klaus Iohannis va intra in turul al doilea al alegerilor prezidentiale si atunci va castiga al doilea mandat. in opinia lui Kelemen, Iohannis poate fi.

VIDEO Cine este Sofia Kenin (20 de ani), jucatoarea pe care Simona Halep o va ntlni n turul doi de la Australian Open - Joc variat, agresiva pe teren

Sofia Kenin este o jucatoare in plina ascensiune, o sportiva care reprezinta SUA, dar care s-a nascut la Moscova in urma cu 20 de ani. Are un inceput bun de an, reusind sa castige turneul de la Hobart fara sa piarda macar un set. Are un joc solid de pe baseline, dar poate avea si variante de rezerva, in functie de necesitati rupe foarte bine ritmul cu scurte, slice-uri si nu se sfieste sa trimita chiar si baloane atunci cand se afla intr-o defensiva prelungita). Meciul Simona Halep 1 WTA) vs Sofia Kenin 37 WTA) se va disputa joi, in jurul orei 06:00, urmand sa fie in direct pe Eurosport 1 si LiveText pe HotNews. ro.

Politic show: Cine sunt europarlamenarii PSD care au votat mpotriva proiectului care prevede nghetarea fondurilor pentru tarile ce nu respecta statul de drept; Scenariul care se discuta n PSD pentru alegerile din 2019; Ponta, despre scandalul energetic:

Zegrean: Toate dosarele cu probe obtinute cu ajutorul SRI vor fi afectate dupa decizia CCR, inclusiv cele de omor, viol, trafic de persoane. Fostul presedinte al Curtii Constitutionale CCR), avocatul Augustin Zegrean, a explicat. Calul breaz de la Cultura, ultima picatura de otrava in vena Centenarului. Daniel Breaz de la Cultura parea a fi o exceptie, dar, din fericire pentru constanta PSD care si-a asumat promovarea non-valorilor in viata noastra publica, a reusit si el sa dea cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )