Libnet.ro
UNICEF

07:30

Sinteza zilei. Cine este, de fapt, autorul legal si moral al recursului compensatoriu

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Cine este, de fapt, autorul legal si moral al recursului compensatoriu

Mihai Gadea a prezentat, miercuri, la Sinteza zilei, dovada ca fostul premier Dacian Ciolos a semnat recursul compensatoriu. Avem documente si avem semnaturi olografe. Nimeni nu a prezentat asta public si. continuă pe Antena3

Sinteza zilei. Nucleara pentru Klaus Iohannis si Augustin Lazar

Mihai Gadea a prezentat, luni, la Sinteza zilei, dovada faptului ca Augustin Lazar a semnat clasarea dosarului lui Klaus Iohannis. Este vorba de documentul semnat de Lazar in calitate de procuror general al.

Sinteza zilei. Mihai Gadea, demonstratie fara precedent. Cum arata schema statului paralel

Mihai Gadea a prezentat, miercuri, la Sinteza zilei, cum arata schema statului paralel, de la varful ei si pana la baza formata din uneltele sistemului. Ar fi foarte interesant de a avea toata imaginea a.

Sinteza zilei. Lia Olguta Vasilescu ii da replica lui Klaus Iohannis

Lia Olguta Vasilescu a afirmat, miercuri, la Sinteza zilei, ca nu are o explicatie logica pentru faptul ca presedintele Klaus Iohannis ii blocheaza drumul spre Ministerul Dezvoltarii. Nu pot sa gasesc o.

Sinteza zilei. Dezvaluire halucinanta despre procurorii Onea si Negulescu. Cum ii urmareau pe judecatorii nesupusi sistemului

Mihai Gadea a prezentat, marti, la Sinteza zilei, noi dovezi halucinante despre procurorii Lucian Onea si Mircea Negulescu, de la asa-zisa unitate de elita DNA Ploiesti. Cei doi pusesera sa fie filati.

Sinteza zilei. Dovada care arunca in aer statul paralel. Probe DNA Ploiesti, trimise la biroul lui Coldea

Mihai Gadea prezinta in aceasta seara, la Sinteza zilei, dovada care arunca in aer statul paralel. E inceputul sfarsitului pentru sistemul care a condus Romania din umbra. O noua dezvaluire-bomba,.

Sinteza zilei. Premierul Dancila, despre scandalul corvetelor

Premierul Viorica Dancila a declarat luni, la Sinteza zilei, ca in cazul achizitiei de corvete pentru armata trebuie respectata legalitatea, iar Romania trebuie tratata in mod egal cu alte state ale Uniunii.

Sinteza zilei. Premierul Dancila, despre scandalul corvetelor: Trebuie respectata legalitatea

Premierul Viorica Dancila a declarat luni, la Sinteza zilei, ca in cazul achizitiei de corvete pentru armata trebuie respectata legalitatea, iar Romania trebuie tratata in mod egal cu alte state ale Uniunii.

A salvat 4 oameni. Lacramioara, ingerul din umbra accidentului de la Polovragi. Cine este ea

A salvat 4 oameni. Lacramioara, ingerul din umbra accidentului de la Polovragi. Cine este ea. Citeste mai mult.

Cine este romanul care si-a incendiat masina in Irlanda. Barbatul este cunoscut ca-i place sa socheze Live pe Facebook

Un roman stabilit in Irlanda a facut un nou viral pe Facebook dand foc masinii sale vechi pe o plaja din Irlanda - si starnind reactii de revolta. Este vorba despre Strugurel Lingurar, care a strans zeci.

VIDEO Cine este Sofia Kenin (20 de ani), jucatoarea pe care Simona Halep o va ntlni n turul doi de la Australian Open - Joc variat, agresiva pe teren

Sofia Kenin este o jucatoare in plina ascensiune, o sportiva care reprezinta SUA, dar care s-a nascut la Moscova in urma cu 20 de ani. Are un inceput bun de an, reusind sa castige turneul de la Hobart fara sa piarda macar un set. Are un joc solid de pe baseline, dar poate avea si variante de rezerva, in functie de necesitati rupe foarte bine ritmul cu scurte, slice-uri si nu se sfieste sa trimita chiar si baloane atunci cand se afla intr-o defensiva prelungita). Meciul Simona Halep 1 WTA) vs Sofia Kenin 37 WTA) se va disputa joi, in jurul orei 06:00, urmand sa fie in direct pe Eurosport 1 si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2284 seconds )