Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este, de fapt, criminalul din Ghimpati. Mergea foarte des la masaj erotic

Playtech Playtech,
Cine este, de fapt, criminalul din Ghimpati. Mergea foarte des la masaj erotic

S-a aflat cine este, de fapt, criminalul din Ghimpati. Suspectul in cazul tinerei omorate si arse pe un camp dintre localitatile Ghimpati si Valea Plopilor, Giurgiu, era un client fidel al saloanelor de masaj erotic. Astefel, in ultimul timp, suspectul incepuse sa frecventeze salonul de masaj la care lucra si Mihaela Sabina Mircea. Suspectul in . continuă pe Playtech

Cine este, de fapt, Joe Biden, noul presedinte al Americii. A scris istorie cu varsta lui

Viata si cariera impresionanta a lui Joe Biden. Cine este, cum ce s-a facut cunoscut in domeniu si cum a reusit sa scrie deja istorie? Detalii despre actualul presedinte al Statelor Unite ale Americii. Joe Biden: cariera, viata, relatii Joe Biden a castigat in cursa pentru Casa Alba! Candidatul din partea Partidului Democrat a devenit .

Cine este femeia ideala pentru Cornel Ilie. De ce a divortat, de fapt

Artistul a vorbit despre divortul de sotia sa, insa si despre cum ar trebui sa fie, dupa parerea lui, femeia ideala. Vestea precum ca divorteaza de Eliza a venit ca un soc pentru fani, dar si pentru apropiati. Desi divorteaza, Cornel Ilie sustine ca ramas in relatii foarte bune cu Eliza de dragul copiilor. Cine .

Ce a patit, de fapt, criminalul Gheorghe Dinca la inchisoare. S-a aflat adevarul

Daca va intrebati cum decurg lucrurile in celebrul caz Caracal, va spunem noi. Recent, Gheorghe Dinca a facut plangere la Judecatoria Craiova. Motivele le aflam imrepuna in randurile ce urmeaza. Gheorghe Dinca, nemultumit de tratamentele din inchisoare Gheorghe Dinca, inca de anul trecut, se afla incarcerat in Penitenciarul din Craiova, fiind suspect in cazul Caracal .

Cine este Teo de la iUmor. Cum a devenit Claudiu Teohari cunoscut in toata lumea

Teo este considerat parintele stand-up-ului romanesc. Numele real al acestuia este Claudiu Mihail Teohari. Acesta s-a nascut pe data de 11 noiembrie 1981, mergand pe al patruzecilea an. Iata cine este Teo de la iUmor si cum a devenit el celebru. Cine este Teo de la iUmor si cum a devenit atat de cunoscut Pe .

Femeia care a batut-o pe Cristina Joia a fost gasita de Politie. Cine este si ce se intampla acum cu ea

Designerul emisiunii Visuri la cheie, Cristina Joia, a depus plangere penala impotriva unei femei care a lovit-o in dupa-amiaza zilei de sambata. in cursul serii de luni, politistii au retinut-o pe cea care a batut-o cu bestialitate pe Cristina. Cine este femeia care a batut-o pe Cristina Joia. A fost gasita de politie Politistii au .

Cine este noua concurenta de la Bravo, ai stil. A colaborat cu Rihanna

Este vorba despre artista care a colaborat cu J Balvin, dar a urmat si cursuri in cadrul unei institutii prestigioase, acolo unde au studii artisti internationali precum Britney Spears, Rihanna, Ne-Yo si Janet Jackson. Cine este noua concurenta de la Bravo, ai stil Mentionam ca editia de sambata seara a show-ului Bravo, ai Stil! Celebrities .

Cine este Kamala Harris, prima femeie de culoare vicepresedinte al Americii

Kamala Harris este prima femeie de culoare si vicepresedinte al Americii. Aceasta este mana dreapta a lui Joe Biden, ales azi cel de-al 46-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii. Cine este Kamala Harris? Joe Biden a bifat mai multe recorduri istorice odata cu victoria sa in cursa pentru Casa Alba. Contracandidatul lui Donald Trump .

Cine este fiica lui Vladimir Gaitan. E tot actrita: cei doi au jucat impreuna la teatru

Vladimir Gaitan a murit marti, fiind grav bolnav. Actorul era acasa la pat de mai multe luni de zile. in luna aprilie el a refuzat sa mai stea internat in spital, dorindu-si sa petreaca ultima perioada din viata alaturi de familie. Fiica lui Vladimir Gaitan este tot actrita Actorul avea doi copii, un fiu stabilit .

Politie, scandal si sange la sediul PSD. Cine este angajata pe care colegii au gasit-o dezbracata si automutilata. Marcel Ciolacu: A avut o depresie

Momente de tensiune la sediul PSD de pe strada Kiseleff, dupa ce o angajata a manifestat scene violente in incinta partidului. Femeia s-a prezentat la birou in pijamale, iar mai apoi a inceput sa sparga un geam. Imediat dupa evenimentul nefericit, politistii au intervenit pentru a o prelua. Angajata a avut o cadere nervoasa Potrivit .

Cine este si cu ce se ocupa Ashley Biden, singura fiica a lui Joe Biden

Familia Biden este in centrul atentiei de zeci de ani. Dar unul dintre copiii presedintelui ales, Joe Biden, a ramas in cea mai mare parte sub radar, respectiv fiica sa Ashley Biden. Cine este si cu ce se.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )