Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ce a patit, de fapt, criminalul Gheorghe Dinca la inchisoare. S-a aflat adevarul

Playtech Playtech,
Ce a patit, de fapt, criminalul Gheorghe Dinca la inchisoare. S-a aflat adevarul

Daca va intrebati cum decurg lucrurile in celebrul caz Caracal, va spunem noi. Recent, Gheorghe Dinca a facut plangere la Judecatoria Craiova. Motivele le aflam imrepuna in randurile ce urmeaza. Gheorghe Dinca, nemultumit de tratamentele din inchisoare Gheorghe Dinca, inca de anul trecut, se afla incarcerat in Penitenciarul din Craiova, fiind suspect in cazul Caracal . continuă pe Playtech

Cine este, de fapt, criminalul din Ghimpati. Mergea foarte des la masaj erotic

S-a aflat cine este, de fapt, criminalul din Ghimpati. Suspectul in cazul tinerei omorate si arse pe un camp dintre localitatile Ghimpati si Valea Plopilor, Giurgiu, era un client fidel al saloanelor de masaj erotic. Astefel, in ultimul timp, suspectul incepuse sa frecventeze salonul de masaj la care lucra si Mihaela Sabina Mircea. Suspectul in .

Tanara filmata in fata casei lui Gheorghe Dinca din Caracal pentru TikTok: Am venit sa cumpar cas

Moartea Alexandrei Macesanu si Luizei Melencu pare a fi data uitarii de anumite persoane, mai ales cand vine vorba de a strange vizualizari si like-uri in mediul online. O tanara a fost filmata in fata casei lui Gheorghe Dinca din Caracal pentru un clip video amuzant urcat apoi pe TikTok.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )