Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cine este, de fapt, patronul Kaufland si Lidl. Omul misterios cu o avere colosala

Playtech Playtech,
Cine este, de fapt, patronul Kaufland si Lidl. Omul misterios cu o avere colosala

V-ati intrebat vreodata cine este patronul Lidl si Kaufland? Cele doua sunt cele mai cautate supermarketuri in mai multe tari. Cu toate ca are acum o avere colosala, omul din spatele afacerilor ramane in continuare un mister. El a strans peste 22. 6 miliarde de dolari, pe care ii foloseste atat de discret, astfel ca putini . continuă pe Playtech

Cine este Otzi, omul gheturilor si cum arata el, de fapt. Descoperirea lui a fost un boom pentru istoria noastra

Otzi sau omul zapezilor omul gheturilor), asa cum a fost el botezat, ar fi fost rapus, acum 5. 300 de ani, de o sageata in spate, care a i-ar fi lovit o artera principala. El a fost descoperit mumificat, in Alpi, in apropierea granitei dintre Austria si Italia. Trupul sau a fost conservat in gheata, devenind .

Katie Holmes a stricat casa unui barbat logodit! Cine este noul ei iubit!

Katie Holmes iubeste din nou! Aceasta ar fi o veste cat se poate de buna, daca nu am lua in calcul faptul ca noul ei iubit este un barbat logodit. Afla despre cine este vorba! .

Cine este Eliza Suditu, fosta sotie a lui Cornel Ilie. Povestea lor incepe cu o despartire

Dupa mai bine de cinci ani de mariaj, Cornel Ilie si partenera sa, alaturi de care are si doi copii, un baiat si o fetita, au decis ca e mai bine sa se separe. Cine este Eliza Suditu, fosta sotie a lui Cornel Ilie De altfel, cei doi soti au fost foarte discreti de-a lungul .

Cine este femeia de care a DIVORTAT Cornel Ilie. isi ANULASE nunta cu un mare om de afaceri pentru a fi cu artistul (FOTO)

Vestea divortului lui Cornel Ilie a zguduit vineri, showbizul romanesc. Cine este femeia pe care o paraseste dupa cinci ani de casnicie si doi copii impreuna? De-a lungul anilor de relatie Cornel Ilie si.

Cine este Eduard Bobirica, tanarul disparut acum mai bine de o luna si gasit mort de salvamontisti acum

Povestea tragica a lui Eduard Bobirca: Tanarul dat disparut de doar 22 de ani a fost gasit fara suflare in Muntii Bucegi. Acesta a parasit locuinta personala pe data de 26 iulie pentru a face un traseu pe munte, cu bicicleta. Cum s-a petrecut totul si de ce nu a mai ajuns acasa? Eduard Bobirica .

Romanul care a inventat un cuvant nou pe care toata planeta il foloseste acum. Cine este Horace Dediu

Un roman a inventat un cuvant care acum este folosit de toata planeta. Conform informatiilor disponibile pe internet, Horace Dediu, analist romano-american axat pe telefonie mobila si, indeosebi, pe compania Apple, a inventat cuvantul folosit acum pe tot globul. El este romanul care a inventat un cuvant pe care il foloseste toata planeta Un cetatean .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2461 seconds )