Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cine este, de fapt, sotul Angelei Merkel. Ce porecla are barbatul in Germania si peste tot in lume

Playtech Playtech,
Cine este, de fapt, sotul Angelei Merkel. Ce porecla are barbatul in Germania si peste tot in lume

Angela Merkel este cea mai puternica femeie din lume. Este liderul tarii care conduce economia europeana. Anul trecut, in 17 iulie Angela Merkel implinea 66 de ani, si ii este firca de caini. A avut o viata interesanta si plina de lucruri contradictorii. Viata de familie a Cancelarului Germaniei Numele de Merkel vine de la . continuă pe Playtech

Noul presedinte al CDU, un parcurs politic bine temperat si pe placul Angelei Merkel

Nu demult, scriam despre incercarile numarului doi in Partidul Crestin-Democrat german de a-si face partie catre presedintia partidului si, implicit, catre functia de cancelar. Jens Spahn, ministru al Sanatatii in cabinetul Merkel, a avut insa un rezultat slab si ca vicepresedinte de partid. La alegerile de sambata, winner-ul este Armin Laschet, un politician de uzura si mai degraba low-profile, care nu s-a remarcat printr-o campanie spectaculoasa. Laschet este insa acum presedintele CDU si are toate sansele sa devina, in toamna acestui an, cancelar al Germaniei, daca vreo surpriza politica nu intoarce cartile pe dos.

Cine este Alecsandru Dunaev, de fapt. Secretele nestiute ale actorului din serialul Adela

S-a aflat cine este Alecsandru Dunaev, de fapt. Secretele nestiute ale actorului din serialul Adela, nou lansat la Antena 1, sunt disponibile in articolul de mai jos. Cine este actorul din serialul Adela, de fapt. Alexandru Dunaev si-a pus sufletul pe tava in fata telespectatorilor Cine este Alecsandru Dunaev, de fapt, actorul care joaca in .

Survivor Romania 2021. Totul despre Roxana, fata care invinge orice obstacol. Cine este ea cu adevarat

Sezonul 2 al emisiunii Survivor Romania 2021 a inceput. Concurentii din cele doua echipe sunt pregatiti sa infrunte toate provocarile care vor aparea pe parcursul competitiei, pentru a castiga Marele Premiu. Printre acestia se numara si Roxana Ghita. Iata cine este Roxana de la Survovor. Cine este cu adevarat Roxana de la Survivor Din echipa .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,252 seconds )