Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cine este, de fapt, Spartacus idolu fetelor. Cum s-a filmat liderul revolutiei din Rahova

Playtech Playtech,
Cine este, de fapt, Spartacus idolu fetelor. Cum s-a filmat liderul revolutiei din Rahova

In seara de Paste, in cartierul bucurestean Rahova au avut loc incidente intre organele de politie si o parte a locuitorilor de origine rroma din acest cartier. Se pare ca revolutionarul care a aprins scanteia scandalului a fost Vasile badea, cunoscut in comunitate si ca Spartacus idolu fetelor. Cine este, de fapt, Vasile Badea, zis . continuă pe Playtech

Spartacus Idolu Fetelor si alti patru scandalagii, arestati preventiv dupa conflictul violent din cartierul bucurestean Rahova (VIDEO)

Cinci persoane au fost arestate preventiv in urma scandalului care a avut loc, in seara zilei de duminica, in cartierul Rahova din Capitala. Este vorba despre Vasile Badea alias Spartacus Idolu Fetelor, Lider.

Cine este si cum traieste singurul om-robot din lume. A fost recunoscut ofcial

Traim in secolul vitezei si al tehnologiei, iar in societatea noastra se produc schimbari fundamentale. incepand cu aparitia primului computer si pana la dezvoltarea inteligentei artificiale, tehnologia a cunoscut o evolutie uimitoare. in urma cu aproximativ trei ani, primul om-robot isi facea aparitia printre noi. Vezi cine este si cum traieste. Cine este primul cyborg .

Cine este Berna de la Puterea Dragostei. Care este numele ei real si cati ani are

A intrat in casa Puterea Dragostei in martie 2019 si, norocoasa, si-a gasit si iubirea. Baiatul e hotarat sa faca pasul cel mare dupa ce se incheie filmarile. Cine este blondina si care e numele ei real? Cine este Berna de la Puterea Dragostei inca de cand a intrat in competitie, Berna si-a etalat formele .

Cine este autorul celui mai grav atac armat din istoria moderna a Canadei: Tehnicianul dentar de 51 de ani care a omorat cel putin 16 oameni este descris ca un vecin foarte amabil si bland

Vecinii canadianului de 51 de ani, din Portapique, Noua Scotie, care a omorat 16 persoane intr-un atac care a durat 12 ore sunt foarte surprinsi de actiunea lui Gabriel Wortman, care este considerat autorul celui mai grav atac armat din istoria moderna a Canadei, relateaza The Guardian. Cel mai grav atac armat din istoria moderna a Canadei: Cel putin 16 oameni au fost ucisi Atacatorul, un barbat de 51 de ani imbracat in politist, a murit.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2783 seconds )