Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cine este, de fapt, vrajitoarea de la Revelionul lui Dan Negru. Surpriza uriasa pregatita de Antena 1

Playtech Playtech,
Cine este, de fapt, vrajitoarea de la Revelionul lui Dan Negru. Surpriza uriasa pregatita de Antena 1

Cine e persoana care s-a ascuns sub personajul vrajitoarei de la Revelionul lui Dan Negru? Surprizele se tin lant pentru cei care ii vor ramane fideli regelui Revelioanelor, la Antena 1. Revelion Dan Negru: Cine s-a ascuns sub masca vrajitoarei de la Antena 1? Dan Negru va prezenta pentru a 21 oara Revelionul Starurilor. Surprizele . continuă pe Playtech

Cum va fi Revelionul 2021 cu Dan Negru

Dan Negru prezinta cel mai lung program de Revelion din istoria televiziunii din Romania. Iata cum va arata Revelionul 2021 in timpul pandemiei.

Ce face, de fapt, Dan Negru de Revelion. Vedeta de la Antena 1 are acelasi obicei in fiecare an

S-a aflat ce face, de fapt, Dan Negru de Revelion. Vedeta de la Antena 1 are acelasi obicei in fiecare an. Ce face an de an prezentatorul TV, cititi in articolul de mai jos. Incredibil ce face Dan Negru De revelion. Ce ritual are an de an prezentatorul TV Abia acum s-a aflat ce face .

EXCLUSIV Dan Negru, ofertat de PRO TV! Ce emisiune i s-a propus de s-a ridicat brusc de la masa negocierilor

Dan Negru se afla de 20 de ani in topul audientelor cu programul de Revelion. Nici nu e de mirare ca PRO TV a incercat adesea sa-l ademeneasca in tabara lor, pentru a anihila concurenta. O invitatie de transfer ar fi avut si anul acesta, inaintea filmarilor pentru emisiunea Masked Singer Romania, unde Dan ar .

Cine este noua cucerire a lui Banel Nicolita. Fostul fotbalist, un adevarat crai dupa divort

S-a aflat cine este noua cucerire a lui Banel Nicolita. Fostul fotbalist a devenit un adevarat crai dupa divort. Banel Nicolita inscrie gol dupa gol dupa ce s-a lasat de fotbal si a si divortat. Dupa ce a divortat, fotbalistul a devenit un adevarat cuceritor. Banel Nicolita a facut o noua cucerire. Fostul stelist a .

Ce vedem la TV in noaptea dintre ani. Dan Negru, pregatit pentru cel de-al 21-lea Revelion la Antena 1 FOTO

Posturile de televiziune au pregatit programe speciale pentru noaptea dintre ani, de la filme si emisiuni pana la show-uri si concerte, pentru a le oferi telespectatorilor cele mai bune motive sa petreaca Revelionul in fata micilor ecrane.

Mediastandard.ro: Ce se vede la televizor de Revelion: Divertis, Vacanta Mare, Untold si Dan Negru

Dat fiind faptul ca trecerea dintre ani s-ar putea sa prinda mai multi romani in fata televizoarelor decat de obicei, posturile TV au organizat programe speciale. Revelionul Starurilor va putea fi urmarit de la ora 22:00, in formatul cu care postul TV ne-a obisnuit deja: momente artistice combinate cu vedete costumate in diverse personaje, pe care invitatii speciali vor trebui sa ii demaste. Printre invitatii din acest an se numara si Nea Marin, Maria Buza, Ovidiu Lipan Tandarica, Dan Bittman, Adriana Trandafir, Dorian Popa, dar si altii.

Copilul acesta are o avere colosala. Are peste 40.000.000 de euro in conturi. Cine este, de fapt

Copilul din imagine este cunoscut in toate colturile lumii si are peste 40 de milioane de euro in conturi. in momentul in care a fost facuta fotografia, el doar putea visa la celebritate. Acum insa visul lui s-a implinit si se bucura de faima si bani. Are peste 40. 000 de euro in conturi Nu sunt .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )