Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este femeia care il acuza de viol pe Cristiano Ronaldo

Antena3 Antena3,
Cine este femeia care il acuza de viol pe Cristiano Ronaldo

O femeie din Statele Unite sustine ca a fost violata in anul 2009, in orasul Las Vegas, de fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, informeaza publicatia germana Der Spiegel. Kathryn Mayorga, in varsta de. continuă pe Antena3

33 de ani si o promisiune care ii va schimba RADICAL viata! Cine este vedeta care alege sa traiasca altfel de acum inainte

La aniversarea a 33 de ani, Dana Rogoz a facut o promisiune pe viata. imi imaginez cum ar fi o carte a carei eroina traieste fix viata mea de pana acum. Ar fi un roman cu o intriga puternica, dataa.

Cristiano Ronaldo, acuzat de viol! Ce i-ar fi facut fotbalistul in 2009 unei tinere

Kathryn Mayorga, in varsta de 34 de ani, sustine ca fotbalistul Cristiano Ronaldo ar fi violat-o anal intr-un hotel din Las Vegas, in 2009. De asemenea, femeia, care a depus o plangere impotriva.

Surpriza totala! Cu cine au votat Messi si Cristiano Ronaldo la trofeul FIFA Best

Luka Modric a castigat trofeul FIFA Best, devansandu-l pe Cristiano Ronaldo in marea finala ce a avut loc luni seara. Leo Messi este considerat marele pierzator, in conditiile in care nu a prins nici macar.

SURPRIZA momentului in FOTBAL! Cristiano Ronaldo se va intoarce la Real Madrid!

Florentino Perez, presedintele celor de la Real Madrid, e sigur ca portughezul Cristiano Ronaldo va reveni la echipa galacticilor. Cristiano Ronaldo a ramas in inimile tuturor fanilor madrileni. Daca ar fi fost.

Cristiano Ronaldo si-a aflat PEDEAPSA! Decizia UEFA dupa ce portughezul a fost eliminat in meciul cu Valencia (FOTO)

Starul lusitan Cristiano Ronaldo a scapat ieftin dupa ce a fost eliminat la debutul pentru Juventus Torino in Liga Campionilor, in meciul cu Valencia. Comisia de disciplina a UEFA nu a fost drastica cu Ronaldo, .

Caru cu vedete:Katy Perry si Orlando Bloom, la prima aparitie n calitate de cuplu;Rihanna a fost calcata de hoti;Claudia Pavel are un nou iubit. Cine este barbatul misterios din viata vedetei

Catrinel Menghia este insarcinata, dupa 7 ani de relatie. Catrinel Menghia este insarcinata, la 32 de ani, cu primul sau copil. O prima imagine cu celebrul top model insarcinata a fost surprinsa, in seara zilei de miercuri, 26 septembrie. Iulia Albu, despre aparitia lui Cezar Ouatu la X Factor Marea Britanie. Iulia Albu a vorbit despre aparitia lui Cezar Ouatu de la X Factor Marea Britanie, din punct de vedere stilistic. Dar nu numai. Cezar Ouatu poarta o palarie pe care o detest in cel mai.

PANICA la Parlamentul Romaniei! A fost luat de URGENTA cu salvarea! INCREDIBIL despre cine este vorba

Echipajele de salvare au intervenit de urgenta joi la Parlamentul Romaniei. Un oficial a avut nevoie de ingrijire medicala dupa ce i s-a facut rau. Este vorba despre un delegat strain, care lua parte la.

CRIMA BRUTALA in Thailanda: Un om de afaceri britanic si sotia sa au fost UCISI. INCREDIBIL cine este principalul suspect

Cadavrele unei familii din Thailanda au fost descoperite de autoritati ingropate la doi metri adancime, in curtea casei lor, din orasul Phrae. De asemenea, anchetatorii au interogat trei asasini platiti care.

Cine este marinarul roman rapit de piratii nigerieni

Unul dintre cei 12 marinari rapiti sambata dimineata de la bordul vrachierului elvetian Glarus, in largul coastelor nigeriene, este seful mecanic al navei, un barbat din Constanta, in varsta de 60 de ani,.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )