Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cine este tanarul din Prahova care si-a ucis iubita de 17 ani si a fugit. E cautat de Politie

Playtech Playtech,
Cine este tanarul din Prahova care si-a ucis iubita de 17 ani si a fugit. E cautat de Politie

Tanarul din Prahova care si-a ucis iubita de 17 ani este cautat, chiar si in aceste momente, de catre oamenii legii. Barbatul a comis fapta deosebit de grava si a fugit, la scurt timp, de la locul incidentului. Cine e tanarul din Prahova care si-a ucis iubita Politia efectueaza cercetari in seara de sambata, in . continuă pe Playtech

Stirile ProTV: Ce pedeapsa risca tanarul din Arad care a infectat mai multe femei cu HIV

O descoperire terifianta pune pe jar autoritatile din Arad. Mai multe tinere, inclusiv minore, ce au avut de-a face cu un barbat de 30 de ani purtator al virusului HIV trebuie sa-si faca urgent analizele, inspaimantate de gandul ca au fost contaminate.

Cine este si ce meserie are mama lui Mario Iorgulescu. Gabriela este extrem de frumoasa, dar dupa scandal a luat o decizie radicala

Gabriela, mama lui Mario Iorgulescu, are o meserie care ar surprinde multi oameni. Cine este si cu ce se ocupa? Ce decizie radicala a luat dupa scandalul in care este implicata familia sa? Cine este si ce meserie are Gabriela Iorgulescu, mama lui Mario? Despre tatal lui Mario, Gino Iorgulescu, presedinte al Ligii Profesioniste de .

Cine este barbatul care a gasit cadavrul fetitei din Dambovita. De ce a avut un soc cand a vazut-o

Cine este barbatul care a gasit cadavrul Mihaela, fetita de 11 ani din Dambovita, ucisa si violata de un olandez? De ce a avut un soc cand a vazut-o? Cine este barbatul care a gasit cadavrul fetitei din Dambovita Mihaela, o fetita de 11 ani din Gura Sutii, judetul Dambovita, a fost data disparuta vineri .

BOMBA MONDENA! O alta blonda celebra i-a furat inima lui Brad Pitt! Cine este femeia care il face fericit pe celebrul actor (FOTO)

Brad Pitt este indragostit din nou! iNCA O TRAGEDIE iN MUZICA ROMANEASCA! LACRIMI PENTRU GABRIEL COTABITA! S-A iNTAMPLAT LA PATRU ANI DE CAND A FOST BAGAT iN COMA GALERIE.

I-au scos 500 de dinti din gura: care este explicatia pentru drama copilului de 7 ani

Un copil de sapte ani a trecut prin cea mai traumatizanta experienta din viata lui, dupa i-au fost scosi din gura peste 500 de dinti. in contextul in care te doare daca pierzi o masea, intelegi socul baiatului de sapte ani. Conform publicatiei New Indian Express, un caz foarte ciudat al unui baiat de doar .

Rasturnare de situatie in cazul decapitarii tinerei de 17 ani din Prahova. Cine ar fi criminalul si ce a facut in urma cu doar patru luni

O crima infioratoare tulbura Romania din nou. O tanara de 17 ani din judetul Prahova a fost omorata, iar ucigasul pare sa fie iubitul acesteia, de 29 de ani. Ceea ce pare la fel de socant este ca.

Socant! Tanara de 17 ani din Prahova, decapitata de iubitul cu 10 ani mai mare!

Crima socanta in judetul Prahova. O tanara de 17 ani a sfarsit decapitata de concubinul cu 10 ani mai mare decat ea. Fata a fost gasita dimineata fara suflare, iar principalul suspect este de.

Olandezul care a ucis-o pe Adriana in Dambovita, inca o victima in Romania. Fata din Iasi l-a recunoscut din imagini

Johannes Visscher, olandezul care a ucis-o pe Adriana, fetita de 11 ani din Dambovita, a mai avut o victima in Iasi. Copila, pe atunci de 8 ani, l-a recunoscut din imagini. Olandezul care a ucis-o pe Adriana in Dambovita, inca o victima in Romania. Fata din Iasi l-a recunoscut Johannes Visscher 46 de ani), zis .

Alex Dima iubeste din nou. Cine este noua iubita! Reporterul PRO TV si-a refacut viata, dupa ce sotia i-a murit de cancer

Alex Dima pare sa fi trecut peste drama care i-a marcat viata pentru mult timp. Dupa ce sotia i-a murit de cancer si a trecut printr-o perioada foarte grea, jurnalistul de la Pro TV si-a refacut viata. Are o noua iubita si se bucura de fetita lui, care creste mare. Alex Dima a vorbit despre .

Alt caz socheaza Romania! Un barbat din Prahova si-a injunghiat sotia pe strada, iar apoi s-a spanzurat

Un barbat de 39 de ani si-a injunghiat sotia pe strada, femeia ajungand la spital cu mai multe leziuni, iar apoi s-a spanzurat, informeaza, miercuri, IPJ Prahova. in seara zilei de 24 septembrie 2019,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )