Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cine este femeia din spatele lui Leo Messi, fotbalistul care a zguduit, recent, lumea fotbalului cu plecare lui de la FC Barcelona

Adevărul Adevărul,
Cine este femeia din spatele lui Leo Messi, fotbalistul care a zguduit, recent, lumea fotbalului cu plecare lui de la FC Barcelona

In ultimele zile, presa din intreaga lume este stupefiata de gestul extrem facut de fotbalistul in varsta de 33 de ani, care a ales sa plece gratis de la echipa catalana. Cea care ii sustine decizia si care i-a stat alaturi in ultimii 10 ani este Antonella Roccuzzo, sotia lui cu care are trei copii. continuă pe Adevărul

Sora primarului a ales sa candideze impotriva fratelui. Care este motivul din spatele acestei decizii

Sora primarului unei comune din Suceava candideaza impotriva fratelui ei la alegerile locale care vor avea loc la sfarsitul lui septembrie. Initial, actualul primar a ajuns in aceasta functie fiind pe lista PSD,.

Leo Messi primeste o suma colosala ca sa plece de la Barcelona! Ce avere are acum starul argentinian

Leo Messi vrea sa plece cat mai repede de la FC Barcelona si deja a anuntat si clubul de intentia sa. A trimis un fax prin care cere sa fie lasat sa plece gratis, conform unei clauze din contractul sau. Catalanii i-au transmis ca acea clauza putea fi folosita doar pana la 1 iunie, in .

Leo Messi a vorbit cu viitorul antrenor, dupa plecarea de la Barcelona. Unde va juca

Sansele ca Leo Messi sa mai ramana la FC Barcelona pentru inca un sezon sunt mai mici cu fiecare ora care trece. Marti seara, starul argentian a trimis un fax pe adresa clubului prin care cere sa i se activeze clauza conform careia poate sa plece gratis. Raspunsul din partea conducerii a venit prompt, iar .

Cine este iubita lui Cheloo. Imagine rara cu femeia: cum arata

Cheloo este prezent deja de ani buni in vizorul fanilor, dar niciodata nu s-a falit public cu femeile frumoase pe care le-a avut la brat. Cum arata iubita cunoscutului jurat de la iUmor? Cum arata iubita lui Cheloo? Cheloo este una din vedetele de la noi care a ales inca de la inceputul carierei sale .

Oana Radu s-a maritat. Cine este alesul!

Oana Radu este in culmea fericirii! Artista a devenit in weekend sotia barbatului care a sustinut-o si a ajutat-o sa ajunga la silueta mult dorita. Afla despre cine este vorba! .

Cine este noua iubita a lui Brad Pitt. Este cu 29 de ani mai tanara decat actorul

Actorul Brad Pitt, 56 de ani, nu mai este singur. Celebrul actor are o relatie cu fotomodelul de origine germana Nicole Poturalski, 27 de ani. Acestia au fost fotografiati de paparazzi urcand la bordul unui avion privat saptamana aceasta. Ea este noua iubita a lui Brad Pitt. Are cu 29 de ani mai putin decat .

EXCLUSIV Cine este barbatul care l-a batut ieri pe fiul Luminitei Anghel. A participat la Vocea Romaniei

David Puscas, fiul adoptiv al Luminitei Anghel, a fost snopit in bataie ieri, dupa ce un barbat a intrat in apartamentul lui. Se pare ca agresorul este nimeni altul decat Robert Reamzy, care, in trecut, a participat si la emisiunea Vocea Romaniei, de la Pro TV. David Puscas, calcat in picioare, la propriu, in casa .

Cine este primul sot al Mihaelei Radulescu, de la care a pastrat si numele. Ce afaceri are

Ce afaceri are primul sot al Mihaelei Radulescu si cum arata acum? Fostul jurat de la emisiunea Romanii au Talent i-a pastrat numele. Cum arata acum primul sot al Mihaelei Radulescu? Mihaela Tiganu a fost casatorita cu Bogdan Radulescu, nume pe care se pare ca i-a placut atat de tare incat sa-l pastreze o viata.

Cine este iubitul Irinei Begu? Cu el se iubeste la nebunie desi nu au facut pasul cel mare

Irina Begu este de multi ani printre cele mai cunoscute jucatoare de tenis din Romania. A reusit cateva victorii muncite la Praga, unde a fost eliminata in cele din urma de Simona Halep, in semifinale. Iar rezultatul obtinut in Cehia a ajutat-o pe Begu pana pe locul 70 in clasamentul WTA. A devansat-o pe Sorana .

Ingrid Vlasov este internata, din cauza COVID-19. Tragedie in familia sa: mama ei a murit

Tragedie in familia unei mari creatoare de moda! Ingrid Vlasov, internata, din cauza COVID-19. Mama sa a murit in urma cu cateva zile, tatal si fiica sunt spitalizati si ei. Tragedie in familia Vlasov din cauza COVID-19 in urma cu doar cateva zile, Ingrid Vlasov a anuntat ca mama sa, Viviana Vlasov, a murit de .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )