Libnet.ro
UNICEF

17:16

Klaus Iohannis a condamnat, pe Twitter, atacul terorist din Spania

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis a condamnat, pe Twitter, atacul terorist din Spania

Presedintele Klaus Iohannis a condamnat, pe Twitter, atacul terorist din Spania si a transmis condoleante famiilor victimelor. Condamn cu fermitate atacul terorist din Barcelona. Condoleantele mele pentru. continuă pe Antena3

Iohannis: Condamn ferm atacul terorist din Barcelona. imi exprim condoleantele pentru familiile victimelor

Presedintele Klaus Iohannis a condamnat, pe Twitter, atacul terorist din Spania si a transmis condoleante famiilor victimelor.

Klaus Iohannis condamna cu fermitate atacul terorist din Barcelona

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat in privinta atacului produs joi dupa-amiaza in zona La Rambla din Barcelona. Liderul de Cotroceni a scris un mesaj pe contul sau de Twitter in care.

Presedintele Donald Trump condamna atacul terorist din Barcelona

Presedintele Donald Trump, a declarat joi ca Statele Unite ale Americii sunt pregatite sa ajute autoritatile spaniole, in urma atacului terorist din Barcelona, potrivit Reuters.

Statul Islamic a revendicat atacul terorist din Barcelona

Gruparea terorista Statul Islamic a revendicat atacul din Barcelona, potrivit agentiei jihadiste de presa Amaq, citata de Sky News. Autorii atacului de la Barcelona sunt soldati ai Statului Islamic.

Presedintele Iohannis si premierul Tudose au condamnat ferm atacul din Barcelona. Cei doi oficiali au anuntat ca autoritatile romane urmaresc cu atentie evolutia situatiei

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si seful Executivului, Mihai Tudose, au transmis, pe retelele sociale, mesaje in care si-au exprimat regretul fata de tragedia de la Barcelona, precizand ca evolutia situatiei este urmarita cu foarte mare atentie de catre autoritatile romane.

Surse: Un roman a fost ranit in atacul terorist de la Barcelona

Un cetatean roman ar fi fost ranit in atacul terorist comis joi in centrul Barcelonei, potrivit unor surse citate de B1 TV. Romanul ar avea traumatisme la membre. La ora transmiterii.

Un roman a fost ranit in atacul terorist de la Barcelona

UPDATE: MAE confirma ranirea romanului. Un cetatean roman ar fi fost ranit in atacul terorist comis joi in centrul Barcelonei, potrivit unor surse citate de B1 TV. Romanul.

Cine este femeia din spatele presedintelui Klaus Iohannis. A fost decorata de regi si presedinti, insa putini stiu cum o cheama

Decorata de regi si presedinti si cu peste un deceniu de activitate in Serviciul de Protectie si Paza, Delia Dinu este femeia din spatele presedintelui Klaus Iohannis. Nelipsita la fiecare eveniment.

Klaus Iohannis: Romania isi va respecta pe termen lung angajamentul de a aloca 2 la suta din PIB pentru Aparare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la Constanta, ca Romania are nevoie de o armata puternica si ca isi respecta pe termen lung angajamentul de a aloca doi la suta din PIB pentru domeniul Apararii, pentru a fi un pilon de stabilitate si furnizor de securitate in regiune.

FOTO. Klaus Iohannis: Romania isi va respecta pe termen lung angajamentul de a aloca 2 la suta din PIB pentru Aparare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la Constanta, ca Romania are nevoie de o armata puternica si ca isi respecta pe termen lung angajamentul de a aloca doi la suta din PIB pentru domeniul Apararii, pentru a fi un pilon de stabilitate si furnizor de securitate in regiune.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2465 seconds )