Libnet.ro
UNICEF

15:16

Cine este fiul Zinei Dumitrescu! Nu mai are niciun drept la avere. Dezmostenit pentru ca si-a abandonat mama!

Antena3 Antena3,
Cine este fiul Zinei Dumitrescu! Nu mai are niciun drept la avere. Dezmostenit pentru ca si-a abandonat mama!

Fiul Zinei Dumitrescu nu-si mai vizitase mama, lasata in azil, de mai bine de patru ani. Din acest motiv, Catalin Negreanu nu mai are dreptul la mostenire, potrivit celor declarate de directorul caminului de. continuă pe Antena3

Oana Turcu a povestit un episod socant despre fiul Zinei. Ce a facut cu putin timp inainte ca mama lui sa moara

Oana Turcu a povestit un episod socant despre fiul Zinei. Ce a facut cu putin timp inainte ca mama lui sa moara. Citeste mai mult pespynews. ro .

SCANDAL MONSTRU! Dan Negru SARE LA GATUL fiului Zinei Dumitrescu: Ce au de iMPARTIT cei doi...

Dan Negru este extrem de suparat pe fiul Zinei Dumitrescu pentru ca si-a abandonat mama in azil, scrie Stirescu.

Dan Negru, reactie incredibila dupa moartea Zinei Dumitrescu: I-as pedepsi pe copiii care-si arunca parintii in aziluri

Zina Dumitrescu a murit la 82 de ani, in urma unui stop cardio-respirator. Un echipaj SMURD a fost solicitat in cursul zilei de joi, la azilul din Snagov. Medicii au incercat sa o resusciteze mai bine de o ora,.

Reactiile vedetelor dupa moartea Zinei Dumitrescu. Botezatu plangand: imi pare rau ca nu am reusit sa-i indeplinesc ultima dorinta FOTO

Moartea celebrei creatoare de moda Zina Dumitrescu le-a indurerat pe vedetele care au lucrat de-a lungul timpului cu Mama Zina, asa cum era alintata de cei dragi.

Romanita Iovan, distrusa de durere dupa moartea Zinei Dumitrescu. Sunt socata

Creatoarea de moda, Zina Dumitrescu, a murit joi, 28 martie 2019, la ora 16. 25, la azilul de batrani unde era internata. Romanita Iovan facea parte din cercul de apropiati ai creatoarei de moda. Sunt.

Ultimul interviu al Zinei Dumitrescu! Cum arata creatoarea de moda in urma cu o luna

Zina Dumitrescu a un ultim interviu, dupa ce s-a scris in presa ca ar fi intr-o stare grava, in data de 18 martie. Mama Zina a vorbit fara ocolisuri despre evenimentele care i-au marcat viata, dar a facut.

Ultimul interviu al Zinei Dumitrescu! Cum arata creatoarea de moda inainte sa moara

Zina Dumitrescu a un ultim interviu, dupa ce s-a scris in presa ca ar fi intr-o stare grava, in data de 18 martie. Mama Zina a vorbit fara ocolisuri despre evenimentele care i-au marcat viata, dar a facut.

Cine este Chris Terhes, candidat pe lista PSD la alegerile europarlamentare

Chris Terhes este unul dintre numele-surpriza de pe lista PSD pentru europarlamentare. Preot greco-catolic,Chris Terhes esteliderul Romanian Community Coalition, cea mai larga coalitie a romani.

Cine este Tudor Ciuhodaru, candidat pe lista PSD la alegerile europarlamentare

Tudor Ciuhodaru este una dintre surprizele PSD pentru lista alegerilor europarlamentare. Tudor Ciuhodaru, medic de profesie, si-a inceput cariera politica in 2008, la Iasi, iar pana in acel an a fost sef serv.

Cine este Constantin Axinia, noul director general al CFR Infrastructura

Constantin Axinia este noul director general al Companiei Nationale de Cai Ferate CFR SA, gestionarul infrastructurii feroviare din Romania. Postul de director general al companiei era vacant de la data de 1.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )