Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ultimul interviu al Zinei Dumitrescu! Cum arata creatoarea de moda in urma cu o luna

Antena3 Antena3,
Ultimul interviu al Zinei Dumitrescu! Cum arata creatoarea de moda in urma cu o luna

Zina Dumitrescu a un ultim interviu, dupa ce s-a scris in presa ca ar fi intr-o stare grava, in data de 18 martie. Mama Zina a vorbit fara ocolisuri despre evenimentele care i-au marcat viata, dar a facut. continuă pe Antena3

Ultimul interviu al Zinei Dumitrescu! Cum arata creatoarea de moda inainte sa moara

Zina Dumitrescu a un ultim interviu, dupa ce s-a scris in presa ca ar fi intr-o stare grava, in data de 18 martie. Mama Zina a vorbit fara ocolisuri despre evenimentele care i-au marcat viata, dar a facut.

Romanita Iovan, distrusa de durere dupa moartea Zinei Dumitrescu. Sunt socata

Creatoarea de moda, Zina Dumitrescu, a murit joi, 28 martie 2019, la ora 16. 25, la azilul de batrani unde era internata. Romanita Iovan facea parte din cercul de apropiati ai creatoarei de moda. Sunt.

Ultimele imagini cu Zina Dumitrescu in viata. Creatoarea de moda era foarte slabita

Ultimele imagini cu Zina Dumitrescu in viata. Creatoarea de moda era foarte slabita. Citeste mai mult pespynews. ro .

Cine este fiul Zinei Dumitrescu! Nu mai are niciun drept la avere. Dezmostenit pentru ca si-a abandonat mama!

Fiul Zinei Dumitrescu nu-si mai vizitase mama, lasata in azil, de mai bine de patru ani. Din acest motiv, Catalin Negreanu nu mai are dreptul la mostenire, potrivit celor declarate de directorul caminului de.

Reactiile vedetelor dupa moartea Zinei Dumitrescu. Botezatu plangand: imi pare rau ca nu am reusit sa-i indeplinesc ultima dorinta FOTO

Moartea celebrei creatoare de moda Zina Dumitrescu le-a indurerat pe vedetele care au lucrat de-a lungul timpului cu Mama Zina, asa cum era alintata de cei dragi.

Zina Dumitrescu a murit. Creatoarea de moda, marturii emotionate despre sotul ei: A fost un barbat extraordinar. Mi-as dori ca toate femeile sa aiba parte de asa ceva

Zina Dumitrescu a murit la 82 de ani. Mama Zina era internata de mai multa vreme intr-un azil de lux. Creatoarea de moda a facut marturisiri emotionate despre viata si dragoste, intr-un.

Dan Negru, reactie incredibila dupa moartea Zinei Dumitrescu: I-as pedepsi pe copiii care-si arunca parintii in aziluri

Zina Dumitrescu a murit la 82 de ani, in urma unui stop cardio-respirator. Un echipaj SMURD a fost solicitat in cursul zilei de joi, la azilul din Snagov. Medicii au incercat sa o resusciteze mai bine de o ora,.

Zina Dumitrescu a murit. Ultimul interviu, in care a spus raspicat ce nu i-a placut niciodata la ea

Zina Dumitrescu a acordat un interviu pentru emisiunea Refresh by Oana Turcu, de la Antena Stars. Zina Dumitrescu a dezvaluit ce anume nu i-a placut niciodata la ea din punct de vedere fizic, dar a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )