Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cine este galateanul care si-a ucis cu sange rece fosta iubita. Acesta era gelos ca femeia il parasise

Antena3 Antena3,
Cine este galateanul care si-a ucis cu sange rece fosta iubita. Acesta era gelos ca femeia il parasise

Barbatul din comuna galateana Pechea, suspectat ca si-a ucis, joi, pe strada, fosta iubita cu mai multe lovituri de cutit a fost retinut si va fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva. continuă pe Antena3

Caru' cu vedete:Anna Lesko, cu sanii la vedere; Cine este femeia pe care Connect-R a parasit-o in pragul nuntii; Mama lui Elon Musk este model la 69 de ani

Pictorial provocator al Anei Baniciu. Ana Baniciu apare intr-o forma de zile mari intr-un recent pictorial. Lucrez intr-o industrie in care imaginea conteaza, cine spune ca nu conteaza minte! Nu sunt adepta operatiilor estetice si. Scene violente la Ferma vedetelor. Cosmin Natanticu se afla in grajd ca sa mulga una dintre oile pe care le au la Ferma Vedetelor. Cea mai capricioasa dintre mioare insa i-a pus din nou gand rau Majdei Aboulumosha si a.

Detalii SOCANTE in cazul CRIMEI de la Galati: Cine este UCIGASUL

Scene socante in comuna Pechea din Galati, chiar de 1 Martie. O femeie de 33 de ani a fost ucisa cu sange rece de fostul ei amant cu peste 15 lovituri de cutit. Totul ar fi fost din cauza geloziei, spun.

Adevarata supriza! Cine este cel mai bogat preot din Romania Nu este Preafericitul Daniel!

S-a aflat cine este cel mai instarit preot din Romania. Detine o afacere care produce anual milioane de euro. Nu, nu este vorba de Preafericitul Daniel. Afacerile si le-a inceput cand se afla inca pe.

Cine este CASTIGATORUL EXATLON? El este concurentul care a obtinut cele mai multe puncte (FOTO)

Surpriza la Exatlon! Castigatorul surpriza al concursuluid e pana acum este una dintre vedetele cotate, la start, cu putine sanse. Este vorba despre actorul Vladimir Draghia 41 de puncte), scrie.

Numire de ultima ora la Metrorex: Cine este noul director general

Metrorex si-a ales conducerea. Consiliul de Administratie al companiei de stat care administreaza reteaua de metrou din Bucuresti l-a desemnat in functia de director general pe Dumitru Sodolescu. Acesta il.

Educati Romania, nu o pesedizati! Scaunul ministrului Educatiei SE CLATINA: Ati umilit profesorii fara jena. Le-ati aratat cine este jupanul

Deputatii PNL au depus miercuri, in plenul Camerei, o motiunesimpla prin care solicita demiterea titularului de la educatie, ministrul Valentin Popa. Intitulata Educati Romania, nu o pesedizati!,.

Procurorii cer 30 de ani inchisoare intr-un caz celebru de coruptie. Despre cine este vorba

Parchetul sud-coreean a cerut marti condamnarea la 30 de ani de inchisoare a fostei presedinte a tarii, Park Geun-hye, intr-un caz de coruptie si abuz de putere care a condus la demiterea acesteia si a.

Vero, o aplicatie populara printre tineri, ce vrea 'sa bata' Instagram. Cine este controversatul antreprenor din spatele acestei aplicatii

Vero este o aplicatie de socializare ce a devenit faimoasa aproape peste noapte si ce vrea sa fie o concurenta puternica pentru Facebook sau Instagram. Ce aduce nou si cum functioneaza aceasta aplicatia, fondata de controversatul antreprenor Ayman Hariri, unul dintre cei mai bogati oameni din lume.

Surse: Mircea Negulescu si cativa procurori de la DNA Ploiesti, vizati de 12 plangeri penale aflate in lucru la Parchetul General. Cine sunt cei care au formulat plangerile

Fostul procuror DNA Mircea Negulescu siprocurori de la DNA Ploiesti sunt vizati in 12 plangeri penale formulate de diverse persoane, informeaza libertatea. ro, care citeaza surse judiciare. Plangerile sunt.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2637 seconds )