Libnet.ro
UNICEF

07:45

Caru' cu vedete:Anna Lesko, cu sanii la vedere; Cine este femeia pe care Connect-R a parasit-o in pragul nuntii; Mama lui Elon Musk este model la 69 de ani

Hotnews Hotnews,
 Caru

Pictorial provocator al Anei Baniciu. Ana Baniciu apare intr-o forma de zile mari intr-un recent pictorial. Lucrez intr-o industrie in care imaginea conteaza, cine spune ca nu conteaza minte! Nu sunt adepta operatiilor estetice si. Scene violente la Ferma vedetelor. Cosmin Natanticu se afla in grajd ca sa mulga una dintre oile pe care le au la Ferma Vedetelor. Cea mai capricioasa dintre mioare insa i-a pus din nou gand rau Majdei Aboulumosha si a. continuă pe Hotnews

Cine este mini-Merkel, posibila SUCCESOARE a actualului cancelar german (FOTO)

Annegret Kramp-Karrenbauer, actualul secretar general al Uniunii Crestin-Democrate CDU), este numita mini-Merkel sau printesa coroanei germane. Motivele pseudonimelor atribuite lui.

Lovitura de imagine in PNL! Cine este noul consilier personal al lui Orban: Are muschi si ii plac pantofii in culori vii (FOTO)

Lovitura de imagine in PNL. Noul consilier personal pe sport al liderului liberalilor este presedintele Federatiei de Culturism si Fitness, Gabriel Toncean, si, pana acum, s-a remarcat prin pasiunea pe care o.

Vasile Miriuta, dat afara de la FC Dinamo. Cine este noul antrenor al clubului din Stefan cel Mare

FC Dinamo Bucuresti si antrenorul principal Vasile Miriuta au decis, pe cale amiabila, incheierea raporturilor contractuale. Noul antrenor al echipei din Soseaua Stefan cel Mare este Florin Bratu, anunta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )