Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cine este generalul care a organizat funerariile Regelui Mihai

Adevărul Adevărul,
Cine este generalul care a organizat funerariile Regelui Mihai

Generalul Gelaledin Nezir, omul care a stat in spatele funerariilor Regelui Mihai, este actualul sef de cabinet al lui Mihai Viorel Fifor, ministru al Apararii. El s-a ocupat si de funerariile Reginei Ana. continuă pe Adevărul

Cine este generalul Gelaledin Nezir, omul care a organizat funerariile Regelui Mihai

Generalul Gelaledin Nezir, omul care a stat in spatele funerariilor Regelui Mihai, este actualul sef de cabinet al lui Mihai Viorel Fifor, ministru al Apararii. El s-a ocupat si de funerariile Reginei Ana.

Cine este generalul Gelaledin Nezir, omul care a organizat funeraliile Regelui Mihai

Genralul Gelaledin Nezir, omul care a stat in spatele funeraliilor Regelui Mihai este actualul sef de cabinet al lui Mihai Viorel Fifor, ministru al Apararii. El s-a ocupat si de funerariile Reginei.

Cine este generalul Gelaledin Nezir, omul care a organizat funerariilor Regelui Mihai

Generalul Gelaledin Nezir, omul care a stat in spatele funerariilor Regelui Miahi este actualul sef de cabinet al lui Mihai Viorel Fifor, ministru al Apararii. El s-a ocupat si de funerariile Reginei Ana.

Trenul regal care transporta sicriul Regelui Mihai a fost asteptat de 2.000 de oameni in gara din Curtea de Arges

Sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai a ajuns la Curtea de Arges, unde trenul regal a fost asteptat de aproximativ 2. 000 de oameni, care au aplaudat si au strigat Regele Mihai, relateaza News. ro. Cortegiul funerar se deplaseaza de la gara la Noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala de la Curtea de Arges, unde publicul si presa nu vor avea acces.

Motivul pentru care Nicolae, nepotul Regelui Mihai, nu a calatorit in Trenul Regal

Printul Nicolae nu a fost primit in trenul regal. Nicolae a participat, insa, la inmormantarea bunicului sau, Regele Mihai, de la Catedrala din Curtea de Arges. Sambata, in.

Motivul pentru care Nicolae, nepotul Regelui Mihai, nu a calatorit in Trenul Regal la funeralii

Printul Nicolae nu a fost primit in trenul regal. Nicolae a participat, insa, la inmormantarea bunicului sau, Regele Mihai, de la Catedrala din Curtea de Arges. Sambata, in.

Printul Charles a sosit in Romania pentru a participa la funerariile Regelui Mihai

Printul Charles a ajuns vineri seara, dupa ora 23, in Romania. Primul urmas al Reginei Elisabeta a II-a pe linia de succesiune la tronul britanic va participa sambata la evenimentele ce se.

Viata misterioasa a sotiei dictatorului nord-coreean Kim Jong-Un. Cine este femeia care sta in spatele unuia dintre cei mai controversati lideri ai lumii

Desi partenerul sau de viata se afla in lumina reflectoarelor la nivel mondial, foarte putine se stiu despre Ri Sol-ju, sotia liderului nord-coreean Kim Jong Un. Ri Sol-ju are 28 de ani.

Romania, in doliu national timp de trei zile in memoria regelui Mihai. Inmormantarea Majestatii sale va avea loc sambata

De joi, timp de trei zile, este doliu national in memoria regelui Mihai, care a murit in 5 decembrie la domiciliul sau din Elvetia, la varsta de 96 de ani, dupa ce de mai bine de un an si jumatate era grav bolnav. Regele Mihai I era ultimul monarh in viata care supravietuise celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Sicriul cu trupul neinsufletit al regelui Mihai, adus miercuri in tara, este asezat in Sala Tronului de la Palatul Regal din Capitala, unde va ramane pana sambata, ziua inmormantarii. Cei care vor sa-i aduca un ultim omagiu pot merge la Palatul Regal joi si vineri, intre orele 08:00 - 22:00.

Doi POLITRUCI au luat manualele si AU RUPT poza Regelui Mihai! (FOTO)

Indragita cantareata de muzica populara Sofia Vicoveanca este profund indurerata de moartea Regelui Mihai, la adresa caruia are numai cuvinte de admiratie. Artista nu si-a putut.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )