Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cine este Gheorghe Damian, primarul din Ciugud care a castigat al saselea mandat de primar cu peste 88% din voturi

B1 B1,
Cine este Gheorghe Damian, primarul din Ciugud care a castigat al saselea mandat de primar cu peste 88% din voturi

Gheorghe Damian a obtinut cel de-al saselea mandat consecutiv de primar al comunei Ciugud, cu un procentaj de 88,2%, la o prezenta la vot de 68,5% in judetul Alba, media a fost de 50,12%. Comuna. continuă pe B1

Primarul din Romania care a scapat de moarte. Ce mesaj dureros i-au transmis medicii

Un primar din Romania a fost diagnosticat cu cancer dar a scapat miraculos din ghearele mortii, iar acum este din nou candidat la primarie. Toti medicii i-au spus ca nu mai are scapare. Primarul din Romania care a scapat de moarte Mircea Minea, primar in localitatea Chiajna, a fost diagnosticat cu un an in urma .

Primarul din Gorj care a sarbatorit victoria calare: Iubesc aceste animale, sa le aratam oamenilor ca de aici am plecat

Primarul Ion Dumitru Popescu PSD) a gasit o modalitate unica pentru a sarbatori ca a castigat un nou mandat la Primaria Dragutesti din judetul Gorj. Politicianul s-a plimbat calare pe cal, pe strazile din comuna, fiind escortat de zeci de masini.

Primarul din Romania care a castigat cu 95% din voturi: V-am ciuruit

La alegerile din 27 septembrie, primarul localitatii Ghioroc din judetul Arad a reusit o performanta greu de egalat. Corneliu Popi Morodan a luat 95% din sufragiile localnicilor, adjudecandu-si confortabil inca un mandat de patru ani sub stindard liberal.

Procentul electoral record obtinut de primarul din Ciugud. Gheorghe Damian a avut un singur contracandidat

Gheorghe Damian castiga detasat un nou mandat la Primaria Ciugud. Acesta a obtinut 88,2% dintre voturile locuitorilor comunei.

Cine este, de fapt, noul primar din Fierbinti. Demis pentru ca era condamnat, s-a intors la Primarie

Orasul Fierbinti a devenit cunoscut dupa ce a inceput, la PRO TV, sitcom-ul Las Fierbinti. Numai ca, in urma cu patru ani localitatea a ramas fara primar, in urma unei decizii judecatoresti. Cine este, de fapt, noul primar din Fierbinti in urma cu patru ani, primarul de la acea vreme din localitatea Fierbinti, era demis .

Gheorghe Damian obtine al saselea mandat de primar in Ciugud, comuna care a atras cele mai multe fonduri europene. Edilul ar fi fost votat de 88,2% dintre alegatori

Gheorghe Damian a obtinut cel de-al saselea mandat consecutiv de primar al comunei Ciugud, cu un procentaj de 88,2%, la o prezenta la vot de 68,5% in judetul Alba, media a fost de 50,12%. in functie.

Primarul din Bihor care a candidat de unul singur. Este in functie de trei decenii, iar oamenii nu vor altul

Primarul comunei bihorene Simian,Balazsi Iosif, si-a adjudecat alegerile inca inainte de numararea voturilor. Este singurul candidat din Bihor care a intrat in alegeri fara adversar pentru ca la toate scrutinurile precedente si-a invins contracandidatii la o foarte mare distanta.

Cine este Ciprian Ciucu, candidatul la Primaria Sectorului 6 din partea PNL-USR-PLUS. Ce vrea

Suntem in plin scrutin al Alegerilor Locale. Romanii, inca de dimineata au iesit la vot. in Capitala majoritatea candidatilor au votat deja in sectiile de votare unde sunt arondati. Printre acestia este si Ciprian Ciucu. Politicianul candideaza pe listele PNL-USR-PLUS la Primaria sectorului 6 al Capitalei. Cine este Ciprian Ciucu, candidatul la Primaria Sectorului 6 .

Andra si Mihaela Radulescu, schimb de replici in public: Stiti mai bine decat mine cine este aceasta femeie!

Fanii Mihaelei Radulescu au fost uimiti de replicile dintre aceasta si Andra Maruta. Cum se inteleg cele doua persoane publice de la noi si pentru ce i-a multumit juratul de la Vocea Romaniei moderatoarei de la Ferma? Andra si Mihaela Radulescu, schimb de replici pe Instagram Andra Maruta s-a fotografia si filmat purtand o palarie .

Politia a retinut doi barbati care l-au amenintat cu moartea pe primarul din Rosia Montana, intr-un videoclip

Incident grav in judetul Alba-Iulia, dupa cedoi indivizi din localitate l-au amenintat cu moartea, cu un pistol, pe primarul din Rosia Montana. Primarul din Rosia Montana a fost.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )