Libnet.ro
UNICEF

22:45

Procentul electoral record obtinut de primarul din Ciugud. Gheorghe Damian a avut un singur contracandidat

Adevărul Adevărul,
Procentul electoral record obtinut de primarul din Ciugud. Gheorghe Damian a avut un singur contracandidat

Gheorghe Damian castiga detasat un nou mandat la Primaria Ciugud. Acesta a obtinut 88,2% dintre voturile locuitorilor comunei. continuă pe Adevărul

Rezultate alegeri locale Covasna. Primarul din Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, a castigat al patrulea mandat

Rezultate alegeri locale Covasna. Locuitorii judetului Covasna si-au ales astazi primarii, consilierii locali, presedintele de consiliu judetean si consilierii judeteni pentru urmatorii patru.

Politia a retinut doi barbati care l-au amenintat cu moartea pe primarul din Rosia Montana, intr-un videoclip

Incident grav in judetul Alba-Iulia, dupa cedoi indivizi din localitate l-au amenintat cu moartea, cu un pistol, pe primarul din Rosia Montana. Primarul din Rosia Montana a fost.

Traian Ogagau, primarul din Sangeorz Bai care si-a terorizat familia, a castigat un nou mandat si a sarbatorit cu artificii (VIDEO)

Traian Ogagau, primarul din Sangeorz Bai care si-a terorizat familia, a castigat un nou mandat. Acesta a iesit in fataprimariei, fiind insotit de copii si de colegii din administratie, si le-a.

Primarul din Mangalia sustine, fara a-l nominaliza, ca Mohammad Murad a fost audiat intr-un caz de mituire a alegatorilor Politia verifica o masina a oamenilor lui Murad

Primarul din Mangalia, Cristian Radu, care candideaza din partea PNL pentru un nou mandat, sustine - fara a-l nominaliza insa - ca Mohammad Murad, candidat indepedent la Primaria Mangalia, a fost audiat la Politie intr-un caz de mituire a alegatorilor. Murad a negat informatia, afirmand ca nu sunt ilegalitati si l-a acuzat pe Cristian Radu ca raspandeste informatii false. Politia a oprit o masina care apartine oamenilor lui Murad, iar soferul nu a fost de acord cu perchezitia autoturismului. Politistii continua verificarile in acest caz.

Primarul din Romania care a scapat de moarte. Ce mesaj dureros i-au transmis medicii

Un primar din Romania a fost diagnosticat cu cancer dar a scapat miraculos din ghearele mortii, iar acum este din nou candidat la primarie. Toti medicii i-au spus ca nu mai are scapare. Primarul din Romania care a scapat de moarte Mircea Minea, primar in localitatea Chiajna, a fost diagnosticat cu un an in urma .

Primarul din Romania care a castigat cu 95% din voturi: V-am ciuruit

La alegerile din 27 septembrie, primarul localitatii Ghioroc din judetul Arad a reusit o performanta greu de egalat. Corneliu Popi Morodan a luat 95% din sufragiile localnicilor, adjudecandu-si confortabil inca un mandat de patru ani sub stindard liberal.

Primarul din Sangeorz Bai, cercetat penal pentru ca si-a filmat fiica in timp ce o pedepsea, a castigat un nou mandat

Traian Ogagau, primarul localitatii Sangeorz Bai, cercetat penal pentru rele tratamente aplicate minorului, pentru ca si-a filmat fiica in timp ce o pedepsea, tinand-o dezbracata, in genunchi, a castigat inca un mandat.

VIDEO Liberalii il acuza pe primarul din Podu Iloaiei de mita. Barbat: M-am intalnit cu Istrate pe strada si mi-o dat 10 lei Cred ca o dat la mai multi

Liberalii ieseni il acuza pe primarul PSD din Podu Iloaiei ca i-ar fi mituit pe alegatori. Mai mult, acestia au pus la dispozitia presei imagini video cu Constantin Gabi-Istrate, in care, sustin liberalii, este prins in flagrant. in alte doua inregistrari, doi barbati declara ca au primit cate 10 lei de la primarul orasului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )