Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cine este Gina Miller, femeia care i-a umilit de doua ori in justitie pe adeptii Brexitului

Hotnews Hotnews,
 Cine este Gina Miller, femeia care i-a umilit de doua ori in justitie pe adeptii Brexitului

Militanta eurofila Gina Miller va intra in istorie drept femeia care a reusit de doua ori sa ii infranga in justitie pe adeptii Brexitului, comenteaza AFP, preluata de Agerpres. Marti, in urma unei actiuni avand-o ca reclamant principal pe Gina Miller, Curtea Suprema britanica a stabilit ca suspendarea Parlamentului decisa de premierul conservator Boris Johnson este ilegala. continuă pe Hotnews

Cine este Junko Tabei, femeia de origine japoneza celebrata de Google zilele acestea. Ce record a stabilit

Google o omagiaza duminica, 22 septembrie, pe Junko Tabei, o femeie de origine japoneza. Doodle-ul motorului de cautare arata o animatie cu o femeie care escaladeaza un munte. Google te-a.

Cine este tatal fetitei lui Feli Donose. Concurenta lui Smiley de la Vocea Romaniei a tinut sa se afle chiar de la ea

Feli, artist si compozitor la HaHaHa Production, da un pas inapoi cand vine vorba despre viata personala. in ciuda zvonurilor, tatal fetitei artistei nu are nicio legatura cu muzica. Cine este barbatul? Cine este tatal fetitei lui Feli Donose Feli Donose, apreciata de multi pentru ca isi pune sufletul in versurile pieselor ei, ii tine .

FIFA The Best: cine este cel mai bun jucator de fotbal din 2019, dar cel mai bun antrenor

S-ar putea sa nu fie o decernare de premii la fel de impresionanta precum Oscarurile, dar amatorii de fotbal asteapta cu interes FIFA The Best. Cu aceasta ocazie, afli cine a fost cel mai bun jucator de fotbal din sezonul trecut, cel mai bun antrenor, cine a dat cel mai impresionant gol sau a fost .

Cine este barbatul care a gasit-o de fapt pe Adriana? M-am rugat la Dumnezeu sa o gasesc

Mihaela-Adriana Fieraru, o fetita varsta de 11 ani ani din judetul Dambovita, a fost gasita moarta, pe un camp, la cativa km de casa. Pe corpul copilei, care a disparut vineri dupa-amiaza in drumul de.

Cine este principalul suspect in cazul uciderii fetitei de 11 din Dambovita. Corpul fetei prezinta urme de violenta

Corpul fetei de 11 ani din localitatea damboviteana Gura Sutii, care a fost gasita decedata duminica, prezinta urme de violenta, iar politistii au un cerc de suspecti, informeaza IPJ.

Cine este si cum arata sotia lui Alexandru Cumpanasu

Crimele de la Carcal care au ingrozit intreaga tara au si un rezultat care se muta in sfera politicului. Alexandru Cumpanasu 38 de ani), unchiul Alexandrei Macesanu, adolescenta de 15 ani care a sunat de mai.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )