Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cine este si cum arata sotia lui Alexandru Cumpanasu

Antena3 Antena3,
Cine este si cum arata sotia lui Alexandru Cumpanasu

Crimele de la Carcal care au ingrozit intreaga tara au si un rezultat care se muta in sfera politicului. Alexandru Cumpanasu 38 de ani), unchiul Alexandrei Macesanu, adolescenta de 15 ani care a sunat de mai. continuă pe Antena3

Alexandru Cumpanasu, o noua strategie pentru presedintie. Cum s-a pozat alaturi de sotia lui

Alexandru Cumpanasu e asteptat, duminica, sa-si depuna candidatura pentru prezidentiale la Biroul Electoral Central. Pana cand va afla daca semnaturile adunate ii permit sa fie candidat, el a postat pe Facebook mai multe fotografii alaturi de sotia sa. Alexandru Cumpanasu a devenit cunoscut la nivel national dupa tragedia de la Caracal. El s-a recomandat a .

Cine este si cum arata iubita lui Cheloo. Juratul de la iUmor si-a refacut viata alaturi de Daniela Moraru, dupa divort

Cand nu se afla pe scena sau in platoul emisiunii iUmor, Cheloo prefera sa stea departe de camerele video, astfel ca nu se stiu foarte multe detalii despre viata lui de familie. Artistul apare foarte rar in public alaturi de iubita lui, insa cei doi nu s-au putut feri de ochii presei la ultimul eveniment .

Ce a facut Alexandru Cumpanasu, dupa ce a anuntat ca a fost interzis la TV. Aveti tupeul sa ne prostiti pe fata?

Alexandru Cumpanasu continua seria dezvaluirilor pe contul personal de Facebook, dupa ce zilele trecute anunta ca a fost interzis la TV. Unchiul Alexandrei Macesanu, care si-a anuntat candidatura la presedintia Romaniei, a oferit din nou informatii despre reteaua de proxeneti care rapesc fete si le obliga sa se prostitueze in Italia. Alexandru Cumpanasu face noi .

Alexandru Cumpanasu, dezvaluire de ultima ora in Cazul Caracal. A prezentat dovada: Rapita

Alexandru Cumpanasu a facut dezvaluiri socante despre modul de operare al proxenetilor din Europa de Est. Unchiul Alexandrei Macesanu sustine ca una dintre victimele reteleleor de traficanti de persoane a primit din partea politistilor italieni calitatea de martor protejat, insa a fost ulterior rapita si obligata din nou sa se prostitueze. Alexandru Cumpanasu, dezvaluire de .

Cum arata sotia lui Pavel Stratan. Mama Cleopatrei apare extrem de rar in public. Iata de ce

Pavel Stratan a devenit cunoscut gratie muzicii sale. La fel si fiica sa, Cleopatra Stratan, lansata in showbiz inca de la varste fragede. insa se stiu putine despre mama Cleopatrei, care evita aparitiile publice. Pavel Stratan s-a bucurat de notorietate gratie muzicii sale si a lansat-o in showbiz si pe fiica lui, Cleopatra Stratan. Aceasta .

Antonia, schimbare inedita de look! Cum arata sotia lui Alex Velea blonda

Antonia, care a primit titlul de cea mai frumoasa femeie din Romania, s-a facut si mai frumoasa! Artista si-a uimit fanii cu o schimbare inedita de look. Antonia si-a facut o schimbare inedita de look Antonia, una dintre cele mai apreciate artiste din Romania atat pentru atitudine, cat si pentru frumusetea sa, si-a facut o .

Cine este, de fapt, Aurora Afodorci, femeia cu care Gino Iorgulescu are un copil. Unde este acum fratele vitreg al lui Mario

Mario este fiul presedintelui LPF, Gino Iorgulescu, care mai are un mostenitor secret, despre existenta caruia fostul fotbalist a aflat la cinci ani de la nasterea sa. Cine este, de fapt, Aurora Afodorci, femeia cu care Gino Iorgulescu are un copil Mario24 de ani), fiul Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) a provocat un accident grav, .

Cine este Junko Tabei, femeia de origine japoneza celebrata de Google zilele acestea. Ce record a stabilit

Google o omagiaza duminica, 22 septembrie, pe Junko Tabei, o femeie de origine japoneza. Doodle-ul motorului de cautare arata o animatie cu o femeie care escaladeaza un munte. Google te-a.

El este singurul fiu al lui Alexandru Darie! Seamana foarte mult cu bunicul sau, Iurie Darie

Regizorul Alexandru Darie a murit miercuri, 18 septembrie, pe un pat de spital. in urma sa a lasat un fiu, care seamnana foarte mult cu bunicul sau, Iurie Darie, ce ii va duce dorul toata viata. El este singurul fiu al lui Alexandru Darie Alexandru Darie, regizor de exceptie, s-a stins din viata miercuri, 18 .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )