Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cine este Ilie Dragan, candidat la presedintia FRF

Antena3 Antena3,
Cine este Ilie Dragan, candidat la presedintia FRF

Ilie Stefan Dragan este personajul mai putin cunoscut dintre candidatii la sefia FRF. Are 33 de ani si isi dedica aproape tot timpul muncii alaturi de copii pe terenul de fotbal. A absolvit Liceul Sportiv Sf. continuă pe Antena3

Cine este Marcel Puscas, candidat la presedintia FRF

Nascut la Oradea, in 12 octombrie 1960, Puscas a inceput fotbalul la clubul Crisul Oradea, debutand in Liga I in anul 1978 la FC Bihor. De-a lungul carierei sale de fotbalist, a mai evoluat ulterior la forma?.

Cine este Ionut Lupescu, candidat la alegerile FRF, sustinut de majoritatea celor din Generatia de Aur

Ioan Angelo Lupescu, cunoscut ca Ionut Lupescu, s-a nascut pe 9 decembrie 1968, la Bucuresti, fiind fiul regretatului international Nicolae Lupescu. A inceput fotbalul la Mecanica Fina in 1979, trecand.

Loto 6 din 49: Cine este castigatorul premiului cel mare de duminica. Nu o sa-ti vina sa crezi

S-a aflat cine este marele castigator al premiului 6 din 49 la tragerea Loto de duminica. Biletul norocos se afla in posesia unei pensionare de 84 de ani din Targu Jiu. Femeia s-a prezentat, luni, la agenti.

Cine este Razvan Burleanu, omul care vrea un al doilea mandat in fruntea FRF

Razvan Burleanu este candidat la alegerile FRF, pentru functia de presedinte, pozitie pe care o ocupa si in prezent, dupa alegerile din 2014. Razvan Burleanu29 de ani) este fiul fostului fotbalist de.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )