Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cine este Ionut Lupescu, candidat la alegerile FRF, sustinut de majoritatea celor din Generatia de Aur

Antena3 Antena3,
Cine este Ionut Lupescu, candidat la alegerile FRF, sustinut de majoritatea celor din Generatia de Aur

Ioan Angelo Lupescu, cunoscut ca Ionut Lupescu, s-a nascut pe 9 decembrie 1968, la Bucuresti, fiind fiul regretatului international Nicolae Lupescu. A inceput fotbalul la Mecanica Fina in 1979, trecand. continuă pe Antena3

Cine este Ilie Dragan, candidat la presedintia FRF

Ilie Stefan Dragan este personajul mai putin cunoscut dintre candidatii la sefia FRF. Are 33 de ani si isi dedica aproape tot timpul muncii alaturi de copii pe terenul de fotbal. A absolvit Liceul Sportiv Sf.

Cine este Marcel Puscas, candidat la presedintia FRF

Nascut la Oradea, in 12 octombrie 1960, Puscas a inceput fotbalul la clubul Crisul Oradea, debutand in Liga I in anul 1978 la FC Bihor. De-a lungul carierei sale de fotbalist, a mai evoluat ulterior la forma?.

Liviu Dragnea despre Ionut Lupescu: Daca va fi ales presedinte al FRF, atunci va avea toata sustinerea mea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, intr-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, ca singurul candidat la presedintia FRF cu care a discutat a fost Ionut Lupescu, la solicitarea acestuia, si l-a asigurat pe fostul international de toata sustinerea sa daca va castiga alegerile.

Liviu Dragnea, despre Ionut Lupescu: Daca va fi ales presedinte al FRF, va avea toata sustinerea mea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, intr-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, ca singurul candidat la presedintia FRF cu care a discutat a fost Ionut Lupescu, la solicitarea acestuia, si l-a asigurat pe fostul international de toata sustinerea sa daca va castiga alegerile.

Burleanu, dezlantuit dupa implicarea lui Dragnea in alegerile FRF: Cum l-a luat peste picior si pe Lupescu

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal FRF) a reactionat imediat dupa ce seful PSD a lasat de inteles ca il sustine pe Ionut Lupescu la alegerile de miercuri.

Gabriela Firea anunta ca l sustine pe Ionut Lupescu la sefia FRF

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat luni seara ca il sustine pe Ionut Lupescu in cursa pentru sefia Federatiei Romane de Fotbal.

Sondaj: Ionut Lupescu ar urma sa castige detasat alegerile FRF (FOTO)

Un sondaj realizat realizat de un grup de presedinti din Asociatiile Judetene de Fotbal arata ca Ionut Lupescu ar urma sa castige detasat alegerile pentru presedintia Federatiei Romane de Fotbal ce.

Ionut Lupescu a anuntat care sunt primii oameni pe care ii da afara de la FRF daca o sa castige alegerile

Ionut Lupescu, unul dintre principalii candidati la sefia Federatiei Romane de Fotbal FRF), a anuntat care sunt primii patru oameni care nu se vor mai regasi in conducerea institutiei daca el o sa castige.

Tudor Chirila despre sprijinul aratat de PSD pentru Ionut Lupescu: S-a nrolat ntr-o campanie cu mafia, fotbalul nu este pentru ei dect o uriasa masina de voturi

Liviu Dragnea intr-un interviu pentru GSP), iar mai apoi Gabriela Firea primarul capitalei) si-au aratat, intr-o forma sau alta, spirijnul pentru Ionut Lupescu in tentativa acestuia de a castiga alegerile pentru presedintia FRF. Cunoscut drept un vechi sustinator al lui Dinamo si un consumator de fotbal, Tudor Chirila a comentat pe pagina personala de Facebook aceasta alianta de data recenta. Ionut Lupescu s-a inrolat intr-o campanie cu mafia, sustinatorii lui imi dau fiori pe sira spinarii. Pentru politicieni fotbalul nu este decat o uriasa masina de voturi.

intalnire Ionut Lupescu - Gabriela Firea, inainte de alegerile de la FRF. Ce au discutat cei doi (FOTO)

Primarul General, Gabriela Firea, s-a intalnit ieri, la sediul Municipalitatii, cu fostul mare international Ionut Lupescu, cu care a discutat despre o serie de proiecte de dezvoltare a infrastructurii sportive.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )