Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cine este judecatorul care a facut parte din completele care i-au achitat pe Ghita si Tariceanu si este asteptat sa se pronunte si in dosarul lui Liviu Dragnea(FOTO)

B1 B1,
Cine este judecatorul care a facut parte din completele care i-au achitat pe Ghita si Tariceanu si este asteptat sa se pronunte si in dosarul lui Liviu Dragnea(FOTO)

Sebastian Ghita a fost achitat din nou de magistratii de la Curtea Suprema, de data aceasta in dosarul in care a fost judecat alaturi de fosti sefi din politie si parchete. Din completul de la inatla Curte de. continuă pe B1

S-A AFLAT! Acesta este secretul SIMONEI HALEP care a facut-o INVINCIBILA! Cine este antrenorul mental al sportivei

Antrenorul Darren Cahill a marturisit intr-un interviu ca o parte din succesul Simonei Halep din ultimele luni se datoreaza si exercitiilor mentale recomandate de un psiholog sportiv celebru , Alexis.

Ariana Grande s-a logodit dupa o luna de relatie! Cine este iubitul ei?

Ariana Grande s-a logodit cu Pete Davidson dupa doar o luna de relatie. Cantareata a primit inelul de logodna, iar nunta este programata pentru aceasta toamna. Ariana s-a despartit in luna Aprilie de rapperul Mac Miller, cu care a avut o relatie de doi ani.

WOW! Cine este cel mai nou cuplu de la Hollywood?

Ei formeaza cel mai nou cuplu de la Hollywood. Paparazzi au dat in vileag relatia lor, dupa ce i-au surprins in ipostaze intime intr-un restaurant din Venice Beach, California, in cursul zilei de marti. El are 41 de ani si este artist, iar ea 28 de ani si este actrita.

FOTO Primaria Sectorului 3 vrea sa amenajeze parcari si trotuare pe o parte din parcul Emil Grleanu, proaspat salvat de la betonare

Primaria Sectorului 3 vrea sa faca locuri de parcare si sa betoneze o parte din Parcul Emil Garleanu, retrocedat in 2009 si proaspat rascumparat de Primaria Capitalei, dupa zeci de proteste ale locuitorilor din zona. Riveranii spun ca au suficiente locuri de parcare si cer primarului Robert Negoita sa renunte la planul de a amenaja parcari.

Cine sunt candidatii care au CV-ul pregatit si asteapta sa aplice la joburile disponibile?

Companiile sunt mereu in cautare de noi angajati pentru diverse posturi. De cealalta parte a baricadei se afla candidatii aflati in cautarea unui job nou si cei dornici de o schimbare.

Cine este psihologul de 65 de ani care a schimbat-o total pe Simona Halep. Darren Cahill a dezvaluit totul

Darren Cahill a dezvaluit cine este omul care i-a redresat moralul Simonei Halep dupa momentele mai putin placute din cariera ei.

Cine este Gabriel Vlase, propunerea lui Iohannis la sefia SIE: vicepresedintele PSD apropiat de Hrebenciuc, ajuns de nevoie n tabara lui Dragnea

Deputatul PSD de Bacau Gabriel Vlase 47 ani) a fost propus joi de presedintele Klaus Iohannis in functia de director al Serviciului de Informatii Externe, vacanta din septembrie 2016, de la demisia Mihai Razvan Ungureanu. Vlase, aflat la al patrulea mandat de deputat, este vicepresedinte al PSD si se remarca prin ceva anume in randul liderilor PSD: o pasiune pentru servicii secrete si siguranta nationala. A fost in trecut presedintele comisiei de Control SIE si a urmat cursuri la Agentia Nationala de Informatii a SRI. Vlase a trecut ani de zile drept unul dintre apropiatii lui Viorel Hrebenciuc. De altfel, numele lui a aparut in dosarul retrocedarilor, in care Hrebenciuc a fost condamnat de iCCJ la 2 ani de inchisoare cu executare. Vlase a negat ca ar avea vreo legatura cu acest dosar. Intra in articol pentru un profil al lui Gabriel Vlase.

Cine este Gabriel Vlase, propunerea lui Iohannis in functia de director al Serviciului de Informatii Externe

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis joi, 14 iunie a. c. , in temeiul art. 65 alin. 2) lit. h) din Constitutia Romaniei, o scrisoare presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului, in care.

Este Matteo Salvini adevaratul premier italian? Cine este omul forte al momentului

Prin inchiderea porturilor italiene, ministrul de Interne a obtinut ca o alta tara europeana, Spania, sa primeasca nava ONG -ului SOS Mediterranee. Indiferent daca aproba sau condamna politica ministrului, ziarele italiene descopera ca acesta este acum omul forte al tarii, potrivit Courrier International, citat de Rador.

Cine este Gabriel Vlase, omul de casa a lui DRAGNEA, nominalizat de IOHANNIS la sefia SIE (VIDEO)

Klaus Iohannis l-a nominalizat pe Gabriel Vlase, omul lui Liviu Dragnea si a lui Viorel Hrebeciuc, la sefia Serviciului de Informatii Externe SIE). Detalii AICI) Este o numire extrem de controversata. Gabriel.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )