Libnet.ro
UNICEF

01:05

WOW! Cine este cel mai nou cuplu de la Hollywood?

ADPM ADPM,
WOW! Cine este cel mai nou cuplu de la Hollywood?

Ei formeaza cel mai nou cuplu de la Hollywood. Paparazzi au dat in vileag relatia lor, dupa ce i-au surprins in ipostaze intime intr-un restaurant din Venice Beach, California, in cursul zilei de marti. El are 41 de ani si este artist, iar ea 28 de ani si este actrita. continuă pe ADPM

Tudorel Toader: Ce face presedintele este cel mai periculos precedent

In viziunea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, ceea ce face presedintele este cel mai periculos precedent, pentru ca este prima oara cand un demnitar pune in discutie aplicarea Constitutiei si a unei decizii CCR, scrie Digi24 .

Tudorel Toader: Ce face presedintele este cel mai periculos precedent pentru statul de drept

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, considera ca modul in care actioneaza presedintele Klaus Iohannis, dupa decizia Curtii Constitutionale privind revocarea procurorului-sef al DNA, reprezinta cel mai.

Cleopatra Stratan revine! Povestea lui Ghita continua. Asculta cel mai nou HIT al cantaretei (VIDEO)

Povestea lui Ghita continua. Cleopatra Stratan revine pe scena muzicala cu un nou hit. Adolescenta a lansat de curand Te las cu inima, piesa cu care isi face din nou intrarea in lumea muzicii, o.

BOMBA zilei in showbiz! S-au LOGODIT dupa doar cateva saptamani de relatie! De ce s-a grabit cel mai HOT cuplu al momentului (FOTO)

Surpriza totala in showbiz! Dupa doar cateva saptamani de relatie, cantareata Ariana Grande s-a logodit cu actorul Pete Davidson, membru al echipei emisiunii americane de satira Saturday Night.

TUDOREL TOADER, dezlantuit impotriva presedintelui IOHANNIS: Este cel mai periculos precedent

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, lanseaza acuzatii grave la adresa presedintelui Klaus Iohannis, dupa reactiile venite de la Cotroceni privind motivarea deciziei CCR care a stabilit revocarea sefei DNA.

Theodora Golf Club. Povestea clubului de golf din inima Transilvaniei.Cu ce ii atrage pe romani cel mai nou complex turistic de golf din Romania

Alba Iulia are o semnificatie aparte pentru romanii de pretutindeni. in anul Centenarului, lumea este obisnuita sa primeasca invitatii traditionale, dar incursiunea in universul golfului, la Alba, credem ca va va cuceri.

Inflatia a ajuns la cel mai inalt nivel din ultimii cinci ani. Romanii, arsi la buzunar si in luna mai

Inflatia a crescut si in luna mai, rata anuala ajungand la 5,41%, arata datele INS. Este cel mai inalt nivel din februarie 2013 pana in prezent. in cazul produselor nealimentare, preturile au crescut cu.

Tara care a anuntat ca are, din nou, cel mai puternic supercomputer

Competitia pentru cel mai performant computer din lume este una foarte importanta pentru marile puteri din tech. Dupa o lunga perioada in care chinezii s-au aflat pe prima pozitie, a sosit timpul ca americanii sa detina din loc primul loc in clasament. Departamentul de Energie din cadrul Guvernului Statelor Unite a dezvaluit in urma cu [].

Ariana Grande s-a logodit dupa o luna de relatie! Cine este iubitul ei?

Ariana Grande s-a logodit cu Pete Davidson dupa doar o luna de relatie. Cantareata a primit inelul de logodna, iar nunta este programata pentru aceasta toamna. Ariana s-a despartit in luna Aprilie de rapperul Mac Miller, cu care a avut o relatie de doi ani.

Traian Basescu: Este greu sa gasesti un individ cu un caracter mai mizerabil dect Dragnea / Daca eu am creat statul paralel, Dragnea este cel care a lins cu srg pe toti sefii institutiilor statului paralel

Traian Basescu a scris, duminica, peFacebook, ca este greu sa gasesti un individ cu un caracter mai mizerabil decat Dragnea si ca daca eu am creat statul paralel pe care Dragnea vrea sa-l distruga sau sa-l supuna, este cert ca tot Dragnea este cel care a lins cu sarg pe toti sefii institutiilor statului paralel pe care azi ii acuza. Basescu a reactionat dupa ce Liviu Dragnea a acuzat, sambata seara, in cadrul mitingului impotriva abuzurilor reclamate de PSD, ca fostul presedinte a creat statul paralel si ca au trecut trei ani si jumatate de cand regimul Basescu a plecat, dar instrumentele lui au ramas.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )