Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este jurnalistul ranit in atacul de la Strasbourg

Antena3 Antena3,
Cine este jurnalistul ranit in atacul de la Strasbourg

Trei oameni au fost ucisi si alti 12 raniti, marti seara, dupa ce un individ a deschis focul in centrul orasului Strasbourg. Printre victime se afla si un jurnalist italian, in varsta de28 de. continuă pe Antena3

El este atacatorul care a ucis trei oameni si a ranit alti 12, la Strasbourg. Este francez si are 29 de ani

Franta este in stare de urgenta dupaatacul de la Strasbourg, al carui autor nu a fost, inca, arestat. Trei oameni au fost ucisi si alti 12 raniti, potrivit ministrului francez de Interne, dupa ce.

Accident rutier pe DN 66: trei oameni au fost raniti dupa ce soferul unei camionete a pierdut controlul volanului

Trei oameni au fost raniti in urma unui accident rutier produs, miercuri dimineata, in apropiere de municipiul Petrosani.

KELEMEN DESPRE MOTIUNEA DE CENZURA: intrebare de bun-simt: Cine este propunerea de premier?

Motiunea de cenzura nu trece - nici cu voturile UDMR, nici cu cele ale minoritatilor - pentru ca lipsesc 52 de voturi, dar UDMR nu are raspuns la intrebarea de bun simt cine este propunerea de premier, respectiv cine va conduce viitoarea majoritate, a declarat astazi presedintele Uniunii, Kelemen Hunor.

Cine este autorul atacului armat din Strasbourg

Barbatul care a deschis focul in centrul orasului Strasbourg a fost identificat de autoritatile franceze. Atacatorul are 29 de ani si s-a nascut la Strasbourg, potrivit presei locale. Tanarul a tras.

Cine este procurorul desemnat sa se ocupe de denuntul lui Ghita contra Codrutei Kovesi

Adina Florea este procurorul din cadrul Sectiei de ancheta a magistratilor desemnat sa se ocupe de denuntul depus de omul de afaceri Sebastian Ghita contra Laurei Codruta Kovesi. Afaceristul a sustinut ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )