Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cine este liderul PSD care a propus excluderea lui Victor Ponta din partid

Antena3 Antena3,
Cine este liderul PSD care a propus excluderea lui Victor Ponta din partid

PSD are tot mai multi dusmani in PSD. Iar unii ii vor chiar capul, mai precis excluderea din partid. Asta s-ar fi intamplat in cadrul sedintei CEx al social-democratilor de la Sinaia,. continuă pe Antena3

Paul Stanescu, liderul PSD Olt, a cerut excluderea lui Ponta din partid in CExN, insa Dragnea nu a vrut sa supuna la vot propunerea

Senatorul Paul Stanescu, liderul PSD Olt si vicepresedinte al partidului, a cerut, joi, in cadrul Comitetului Executiv National CExN), excluderea din PSD a fostului premier Victor Ponta, insa liderul social-democratilor Liviu Dragnea a refuzat sa supuna la vot propunerea, au declarat surse din conducerea PSD. Solicitarea lui Stanescu a venit ca urmare a atacurilor lui Victor Ponta la adresa guvernului Grindeanu si a partidului.

Liderul PSD Cluj, mesaj dur pentru Victor Ponta: Statul la panda nu-i face cinste

Presedintele PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, considera ca statul la panda in speranta revenirii in prima linie a lui Victor Ponta nu ii face cinste acestuia. in.

La cine este cheia desecretizarii protocoalelor cu scandal

Magistratii i-au cerut de nenumarate ori presedintelui Iohannis desecretizarea acestor protocoale si a deciziilor secrete care au stat la baza lor. Presedintele, insa, a refuzat mereu, fara sa dea vreo .

Liviu Dragnea, despre Ponta: O problema a PSD care se pare ca nu mai e interna, ci externa

Liviu Dragnea a declarat luni ca singura problema care exista in PSD este Victor Ponta si se pare ca aceasta problema nici nu mai este una interna.

Primarul Capitalei: Varuirea cladirilor monument istoric de pe Calea Victoriei este ilegala. Oamenii care au facut astfel de interventii vor fi amendati

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a precizat, miercuri, ca varuirea cladirilor monument istoric de pe Calea Victoriei este ilegala si constituie infractiune. in acest context, ea a solicitat Politiei Locale sa ia masuri pentru identificarea si sanctionarea persoanelor care au executat ilegal astfel de interventii.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )