Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cine este marea favorita a caselor de pariuri pentru Eurovision 2018 si pe ce loc se claseaza Romania VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cine este marea favorita a caselor de pariuri pentru Eurovision 2018 si pe ce loc se claseaza Romania VIDEO

Cantareata israeliana Netta Barzilai 25 de ani) este marea favorita pentru a castiga finala Eurovision 2018, cu piesa Toy, potrivit caselor de pariuri. continuă pe Adevărul

Cine este Gina Haspel, prima femeie care va conduce CIA: Responsabila pentru actiuni clandestine in inchisori secrete, acuzat ca a folosit simularea inecului ca tehnica de interogatoriu

Gina Haspel este prima femeie numita marti la conducerea CIA, dar rolul jucat de aceasta fosta responsabila pentru operatiuni clandestine in inchisori secrete sau despre detinuti torturati ar putea complica sarcina sa de a conduce una dintre cele mai mari agentii de informatii din lume, scrie AFP.

Cine este Mike Pompeo, numit de Donald Trump in fruntea diplomatiei american: O mana de fier intr-o manusa de catifea (AFP)

Mike Pompeo, numit marti in fruntea departamentului de Stat de catre Donald Trump, este un fost militar ale carui abilitati diplomatice reprezentau un mister inaintea negocierilor cu Coreea de Nord, scrie AFP.

Cine este Mariana Moncea, judecatoarea care, de sapte ani, nu reuseste sa solutioneze dosarul insolventei Realitatea media (FOTO)

Mariana Moncea este judecatoarea care, de sapte ani, nu reuseste sa solutioneze dosarul insolventei Realitatea media. Pe 14 martie, Consiliul Superior al Magistraturii va lua o decizie in cazul.

Groomingul este cel mai mare pericol pentru copii

Groomingul distruge copiii. Medicii spun ca acestia ar trebui sa se fereasca. Pentru ca, daca copilu.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )